Close sidebar
Close sidebar

Primul lucru pe care l-a făcut Nelson Mondialu după ridicarea restricțiilor. Nimeni nu se aștepta la asta

Nelson Mondialu a așteptat cu nerăbdare ridicarea restricțiilor de circulație, provocate de pandemia Covid-19. Bărbatul a fugit imediat la medicul stomatolog pentru a-i termina lucrarea la dinți.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Primul lucru pe care l-a făcut Nelson Mondialu după ridicarea restricțiilor. Nimeni nu se aștepta la asta din partea lui Nelson Pop. Bărbatul a dat fuga la stomatolog.

„M-am spălat pe dinți. Imediat vine stomatologul. Mă duc să-mi pună plasticul pe dinții ăia S-Mercedes. Ce stomatolog am, vine după mine acasă. Dinți provizorii până în septembrie.” a transmis Nelson în timp ce mergea cu dentistul spre cabinetul lui.

Citeste si: Ramona și Livian de la „Puterea Dragostei”, sărut în fața Biancăi Comănici

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei nu a mai suportat. A vorbit despre relația sa cu Livian

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

Primul lucru pe care l-a făcut Nelson Mondialu după ridicarea restricțiilor. Nimeni nu se aștepta la asta

Nelson Pop a continuat să-i pună întrebări medicului stomatolog până ce au ajuns la cabinet. Printre subiectele dezbătute s-au numărat: cauza durerilor la ficat, prostata la bărbați, dar și cum putem evita să ne distrugem dantura.

Nelson Mondialu este cel mai fericit pentru că este pe calea să aibă o dantură de invidiat. Omul a dat uitării problemele pe care le întâmpina din cauza dinților, de-a lungul timpului.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei s-au înfuriat! „Cerem DESCALIFICAREA concurentei”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI