Nelson Pop a pus o fotografie cu el și Andra Volos, chiar pe profilul lui oficial de Instagram. „Eleganță pe buzata!” a scris Nelson Mondialu, iar urmăritorii lui au reacționat imediat. Poza este făcută în timpul emisiunii „Puterea Dragostei” pe când Nelson mergea să-și viziteze fiul în cadrul competiției.

nelson mondialu si andra volos
Andra Volos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Livian de la „Puterea Dragostei”- viață de burlac convins

În timp ce tatăl lui retrăiește clipele frumoase din cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”, Livian Pop duce o viață de burlac convins.

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D se filmează în timp ce își gătește singur, în timp ce dă cu aspiratorul, spală vasele, sau chiar și atunci când merge la cumpărături după strictul necesar.

Citeste si: Lacrimi în Gala „Puterea Dragostei”. Ea a fost eliminată din competiție! Cine sunt favoriții săptămânii?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Livian de la „Puterea Dragostei” locuiește singur în prezent. El își împarte apartamentul doar cu papagalul lui Tokyo. După despărțirea de Florentina Neagu, Livian a învățat să trăiască singur. Tânărul nu mai este ajutat nici de mamă, nici de iubită, așa că face toate treburile casnice de unul singur.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea dragostei” dezvăluie motivul absenței din online din ultimele zile

Livian Pop își petrece majoritatea timpului la sala de fitness, dar și în oraș alături de amicii săi.

Citeste si: Berna și Philip de la "Puterea Dragostei" s-au căsătorit?! Cum s-au dat de gol cei doi îndrăgostiți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si