Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, a primit preotul în casă de Bobotează. Imaginile sunt mortale!

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, a primit preotul în casă de Bobotează. Imaginile sunt mortale! Nelson a avut și o întrebare pentru părinte.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nelson Mondialu: Domnilor, de Bobotează o venit domnul părinte Emanuel, cu mare drag, la mine în casă. Și am o întrebare pentru domnul părinte Emanuel. Colinda mea o făcut așa puțină vâlvă?

Citeste si: Cum arată, de fapt, apartamentul în care locuiește Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei. Imagini nemaivăzute!

Preotul: O făcut vâlvă în Mănăștur, că despre asta era vorba. O cântare tare faină.

Nelson Mondialu: Eu m-am certat cu preoții.

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, speriat teribil de cutremut: "A căzut oglinda"

Preot: De la biserică, trebuie aprobare. Nu ați știut. La următorul colind o să primiți aprobare. Faptul că Nelson ne colindă arată că e creștin. Crăciunul în casa asta se sărbătorește.

Nelson Mondialu s-a apucat de cântat. Livian și Bianca de la Puterea dragostei, reacții fabuloase când au văzut clipul

Nelson Mondialu s-a apucat de cântat, în preajma sărbătorilor.

El a lansat pe Youtube un clip cu un coilind de sărbători.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nelson Mondialu.  Livian: O scos tata o colindă și, sincer, nu am ascultat-o. Acum o să ascultăm împreună și o să vedem reacția.

Bianca: Te rog, nu te grăbi. Eu vreau să vorbesc frumos. Ia uite ce dansează! Ce palton are!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI