Close sidebar
Close sidebar

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus dinți. Primele imagini fabuloase!

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus implanturile de dinți. Iată primele imagini!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Nelson Mondialu și-a luat inima în dinți și a ajuns cabinetul medicului stomatolog pentru a-și rezolva problema. Cum arată acum tatăl lui Livian de la Puterea dragostei.

    Citeste si: Nelson Mondialu, tată lui Livian de la Puterea dragostei: ”Am luat cuțitul! Am atacat!”. Prima lui infracțiune în clasa a VII-a

    ”Vă pupă tata Nelson Mondialu! Vorbesc cam greu că acum mi-am pus dinții. După cum vedeți mi-o pus dinții, nu lipiți, sunt din ăia prinși. Cum i se zice, implantul. 800 de euro un dinte! Asta înseamnă să fii Mondial!”, spune tatăl lui Livian.

    Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

    Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

    Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

    Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, a primit preotul în casă de Bobotează. Imaginile sunt mortale!

    Nelson Mondialu  nu se dezminte și le povestește fanilor săi fiecare episod din viața sa pe care îl consideră interesant.

    Și, din punctul său de vedere, sunt destule. Iar problema cu dantura îl chinuia de multă vreme pe Nelson.

    A recunoscut că, din acest punct de vedere, este un fricos fără pereche, însă nu a mai avut de ales și a trebuit să demareze acțiunea ”dantura”.

    Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, în direct cu familia de ziua mamei lui. Nelson Mondialu dă replica: ”Vă dau aperitiv de sub burtă!”

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI