Nelu Bălășoiu a murit. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a îndrăgitului artist de către fiul său.

Citeste si: ÎPS Pimen are o pneumonie medie-severă pe fondul Covid-19

”Din păcate, tatăl meu a încetat din viață în aceasta dimineață, în urma atacului vascular suferit săptămâna trecută! Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el!”, a scris Ionut Bălășoiu.

Nelu Bălășoiu a murit

Citeste si: Doliu în lumea muzicală. Un mare artist a încetat din viață

Nelu Bălășoiu a murit. Pe 18 aprilie, fiul artistului a confirmat că tatăl său a fost depistat pozitiv la COVID: ”Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri, iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în coma. (...) Mă simt copleșit”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nelu Bălășoiu a murit

Citeste si: Un fotbalist în vârstă de 22 de ani a murit subit în timp ce se antrena în izolare

Nelu Bălășoiu avea 71 de ani și încă din tinerețe și-a manifestat înclinația către muzică, domeniu spre care a fost îndrumat de tatăl său, dar și de marea cântăreață Maria Lătărețu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si