Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru, consilier al premierului Florin Cîţu a declarat, luni seară, că România este pe primul loc în lume la numărul de decese provocate de coronavirus pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem.

Citeste si: Nelu Tătaru va fi din nou ministrul Sănătății?! Ce a anunțat deputatul PNL

Ce a declarat Nelu Tătaru

„2.347 persoane au murit în ultimele 7 zile. Oboseala şi apăsarea acestui plin val 4 par să ne spulbere şi ultima fărâmă de energie. Se luptă pe toate fronturile, cu toate resursele, cu toată bunăvoinţa”, a scris, luni seară, pe Facebook, Nelu Tătaru.

Citeste si: Criza politică din România, în presa din străinătate

Politicianul a transmis că ne aflăm într-o perioadă foarte grea. Numărul pacienţilor care au nevoie de îngrijiri medicale este mai mare decât capacitatea de tratare a spitalelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

nelu tătaru decese coronavirus în lume

Fostul ministru al Sănătății - Nelu Tătaru.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nelu Tătaru, avertisment despre valul 4 al pandemiei

„Nu mai suntem goi în faţa bolii, aşa cum eram la începutul anului 2020. Ştim care sunt riscurile… Şi, totuşi, suntem pe primul loc în Europa şi în LUME la numărul de decese…pentru că majoritatea populaţiei refuză singurul glonţ pe care îl avem astăzi în faţa acestui inamic. De ce”, a

mai scris consilierul premierului.

Citeste si: Mesajul lui Nelu Tătaru înainte de o nouă relaxare a restricțiilor: „Cred că nu este momentul să...” Ce i-a sfătuit pe români?

Autoritățile au anunțat luni 10.141 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.546 sunt în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 261 de persoane au decedat. La ATI sunt internaţi 1.764 de pacienţi cu COVID-19. 491 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 41 dintre ei fiind la ATI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si