În 2013, nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie. Atunci, finalistul Exatlon 2 juca fotbal pentru echipa germană de amatori VfR Wenings.  “Alin Andronic a ales calea Germaniei şi e mulţumit de turnura vieţii sale. Joacă în ligile inferioare dar se află într-o comunitate în adevăratul sens al cuvântului şi plănuieşte să se facă ofiţer de poliţie”, scria Pro Sport despre Alin Andronic.

Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: "Î i plătesc inclusiv cazarea şi un curs de germană"

“Cei din Wenings i-au propus lui Alin să fie chiar profesor în localitate dar limba a fost un impediment. Acum, timişoreanul e sprijinit de stat pentru a ajunge poliţist, nemţii îi plătesc inclusiv cazarea şi un curs de germană pentru a urma Academia de Poliţie. În acest caz, cetăţenia română e un avantaj, motivele nu sunt măgulitoare din păcate…”, mai dezvăluia ziarul de sport.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie: "Ei m-au verificat şi mă vor"

E clar că nemţii i-au propus lui Alin Andronic să îl facă ofiţer de poliţie.  “Eu am venit cu gândul să şi lucrez. Până acum mai lucram în weekend dar de acum o să încep un curs de germană sponsorizat de stat, pentru că am fost la Poliţie şi vreau să fac Academia.

Ei m-au verificat şi mă vor. Un avantaj e că sunt mulţi români care fac probleme în Germania şi eu vorbesc şi engleza. De acolo s-a mers mai departe şi primesc cursul plătit de stat şi bani de chirie şi de trăit, tot de la stat, ca sa învăţ, şi anul viitor o să mă înscriu la Poliţie”, a declarat Andronic. Până la urmă, el a ales să studieze Economia la o universitate din Frankfurt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si