Close sidebar
Close sidebar

Nenorocirea de la Neamț se poate repeta în orice moment în Prahova

Un pod de cale ferată stă să cadă peste DN1, în Prahova. Incidentul din Neamț se poate repeta.

Diana Puiu,

Nenorocirea de la Neamț se poate repeta în orice moment în Prahova

[Sursa foto: observatorulph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ceea ce s-a întâmplat în județul Neamț, unde un pod rutier s-a prăbușit peste două camioane, se poate întâmpla oricând în Prahova. Situația este cunoscută la nivel central.
În prezent podul nu este funcţional, însă starea lui de degradare este evidentă şi reprezintă un real pericol pentru maşinile care ciruclă pe DN1.

Citeste si: Acuzații în cazul podului prăbușit la Luțca: "Primarul bea whiskey cu constructorul"

Autoritățile locale au semnalat problema încă din 2013, iar podul prezintă un real pericol.
Balustrada din metal a podului a început să se degradeze și ea, construcția nemaifiind întreținută din moment ce nu mai este folosită.

Primarul din Luțca este prieten cu constructorul care a executat lucrarea din Neamț

Primarul și constructorul podului care s-a prăbușit la Luțca ar fi prieteni foarte buni, după spusele viceprimarului localității într-o declarație.

Oficialul dă detalii și despre cum s-au făcut lucrările, iar primarul din Luțca susține că nu era treaba lui să semnaleze problemele de structură pe care podul le avea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"În partea aia au căzut şi grinzile despre care era vorba, de grinzile alea erau agăţate hobanele, în capătul lor era prins de grinzile respective. Şi atunci trebuia să fie un semn de întrebare pentru ei. S-au rupt grinzile astea.

Citeste si:  Podul prăbușit din Neamț. Premierul Ciucă cere tragerea la răspundere a celor vinovaţi

Eu n-am încercat, eu sunt viceprimar, primul mandat, eu sunt cu PNL, primarul cu PSD.
Primarul este prieten bun cu  firma constructoare, sunt prieteni de familie. Sunt vai de mine, cu lucrări de calitate. L-au inaugurat cu fast mare. S-a dat bere, s-a dat whiskey, vă daţi seama.

Citeste si:  Șoc- pod abia modernizat, prăbușit în râu

Bine că n-au murit oameni, ăsta e un lucru bun. Pe de altă parte, o să suferim câţiva ani buni, şi, vă rog să ne credeţi, este un coşmar să ajungem în Roman, să ocoleşti, cât e vara mai este cum mai este, dar când apare iarna şi când apare pe porţiunea aia gheaţă sau polei"

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI