Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Ea este nepoata secretă a lui Arsenie Boca. La vârsta de 90 de ani face primele declarații despre miracolele care au salvat-o

Nepoata secretă a lui Arsenie Boca face primele declarații. La cei 90 de ani a vorbit despre miracolele care i-au salvat viața.

Georgiana Balaban,

Nepoata lui Arsenie Boca.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Arsenie Boca este unul dintre marii duhovnici  ai României. Mormântul lui Arsenie este loc de pelerinaj. Mărturiile oamenilor despre minunile părintelui explică și de ce numele lui a ajuns să fie asociat cu lucruri mărețe. Nimeni nu știe cine este nepoata părintelui Arsenie. Zoe Dăian a făcut primele declarații la vârsta de 90 de ani despre miracolele care i-au salvat viața.

Zoe Dăian are 90 de ani. Ea a trecut prin multe probleme de-a lungul timpului. În prezent, este încercată de bolile bătrâneții. Femeia s-a retras în Bihor la un centru de vârstnici. De când s-a aflat cine este Zoe, de fapt, căminul a devenit un mic loc de pelerinaj. Credincioșii merg să o asculte cum vorbește despre miracolele prin care a trecut.

Citeste si: Rugăciunea care trebuie rostită atunci când te simți singur și părăsit de lume. Îți va aduce iubire și liniște sufletească

Nepoata părintelui este lucidă, deși a stat patru luni în comă. Ea a făcut un atac cerebral. Cu un an în urmă a avut și coronavirus, o formă severă. Ea susține că a reușit să treacă peste boală datorită Părintelui care o veghează în permanență.

Cine este Zoe Dăian

Zoe Dăian este nepoata lui Asrenie Boca. Ea s-a născut în 1930 în comuna Buteni, județul Arad. Tatăl ei era învățător și director de școală. Din anii copilăriei pe care i-a petrecut în preajma lui Arsenie Boca, Zoe și-a amintit că era modest, serios și retras. Susține că îi plăcea să se roage, să picteze icoane, dar și că a învățat să cânte extrem de ușor la instrumente, numai citind partiturile ori ascultând doar notele.

Citeste si: Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fost stareț la mănăstirile Prislop și Brâncoveanu, Arsenie Boca este un personaj incredibil al ortodoxiei. De numele lui sunt legate diverse minuni, puteri tămăduitoare și haruri inedite. Zoe a vorbit și despre minunile făcute de părinte. Femeia recunoaște că nu le-a crezut, însă acum este mai convinsă ca niciodată de ele, asta după ce a trecut prin cele mai mari cumpene ale vieții.

Doamna Zoe, cum îi spun cu toţii, a trăit până la pensionare la Timişoara şi ar fi vrut să se retragă la Mănăstirea Prislop. Ea spera că va fi înmormântată aproape de unchiul ei. Dorinţa i-a fost, însă, refuzată.

Zoe Dăian- nepoata lui Arsenie Boca.

[Sursa foto: Facebook]

„Stareţa mi-a spus că nu voi putea fi înmormântată lângă el. Aşa că am plecat. I-am zis că nu voi rămâne neînmormântată, se va găsi cineva să o facă”, îşi aduce aminte psihologul, care, cu toate acestea, se întoarce des la Prislop, ca să viziteze mormântul unchiului ei, dar şi ca să stea de vorbă cu măicuţele.

Zoe a profesat ca psiholog. În ultimii ani Zoe Dăian a trăit întâmplări incredibile, revenindu-şi aproape complet după ce a stat 4 săptămâni în comă, din cauza unui atac cerebral. După ce a reușit această minune, fără dar și poate, nepoata lui Arsenie Boca a mărturisit că totul se datorează unchiului său care o veghează în permanență.

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Face minuni!

Până în anul 2017, nepoata lui Arsenie Boca a trăit la Mănăstirea Izbuc după un accident vascular cerebral. Internată în comă la spital, Zoe şi-a deschis însă ochii după 4 săptămâni, în momentul în care a fost vizitată de stareţ, cel pe care-l asemnăna izbitor cu unchiul ei, pe care medicul l-a sfătuit să vorbească cu ea, chiar dacă nu e conştientă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Preotul a mers și a luat-o de mână, apoi i-a zis că e lângă ea. Atunci femeia a deschis ochii și și-a revenit. Apoi s-a infectat cu virusul COVID-19 care a ținut-o la pat. Chiar dacă are 90 de ani, și-a revenit complet.

Cunoscuţii şi cadrele medicale din centru spun că, la vârsta ei, e un miracol că a scăpat, stârnind zâmbetul bătrânei, care în sinea ei e convinsă că e vegheată de unchiul ei, Părintele, pe care de multe ori îl aminteşte cu numele de mirean, Zian.

„Îl simt aproape, seara şi dimineaţa, când mă rog, îl simt că mă ajută", spune doamna Zoe, şi tot aşa le povesteşte tuturor celor care o vizitează, casa devenind un mic loc de pelerinaj pentru toţi cei interesaţi de povestea lui Arsenie Boca.

Citeste si:// Sfântul Pantelimon rugăciune// Cine trebuie să se roage la Sfântul Pantelimon

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI