Dan Ceausescu, fiul lui Ilie Ceausescu, frate cu fostul dictator, ocupa un apartament intr-o vila de protocol a RA-APPS pe care nu vrea s-o paraseasca cu toate ca Regia Protocolulii are deja o hotarare in instanta prin care se dispcune evacuarea familiei acestuia. Conform deciziei Tribunalului Bucuresti data in urma cu un an, familia Ceausescu trebuie sa plateasca peste 47.000 lei (11.000 euro) chirie restanta plus penalitati si sa paraseasca imobilul.

Aici locuieste familia Ceausescu
Aici locuieste familia Ceausescu

Dan, Liliana si Elena Ceausescu au facut apel, iar procesul inca se judeca la Curtea de Apel. Nepotul dictatorului a cerut in prima faza sa-i fie recalculata taxa de timbru pe care trebuie s-o achite, el fiind cel care a reintrodus actiunea.

Ilie Ceausescu, fratele dictatorului
Ilie Ceausescu, fratele dictatorului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Apartamentul in care locuieste nepotul lui Nicolae Ceausescu are 220 mp si are o poveste complicata. Imobilul a fost pierdut in 2007 in favoarea unor presupusi mostenitori, care ulterior s-au dovedit niste escroci. Casa s-a intors la stat, ina nu la RA-APPS ci la Primaria Capitalei.

In 2011, regia a dat in judecata familia Ceausescu, pentru a recupera chiria restanta, insa urmasii dictatorului au sustinut in fata instantei ca nu recunosc debitul, pentru simplul motiv ca vila nu se mai afla in patrimoniul regiei ci a primariei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si