Rafael este copilul lui Marian, cel mai mare băiat al manelistului Nicolae Guță. Puștiul se implică foarte mult în tranzacțiile auto ale neamului, deși este încă minor și ar trebui ca școala să fie singura lui prioritate. Numai că Rafael participă activ la comerțul cu mașini second hand al familiei, postând zilele trecute câteva fotografii și un anunț elocvent pe un site specializat:  ”Hai băieții! Liber spre ofere! Toate detalille In privat! Schimburi auto/ moto/atv diferenta unde este cazul”. 

Citeste si: După ce se îngrășase enorm în starea de urgență, Nicolae Guță a dat jos 13 kilograme în trei luni FOTO

Puștiul a fotografiat și parcul de mașini scos la vânzare și amenajat chiar în fața vilei uriașe a Nicoletei Guță din Petroșani, oferind celor interesați amănunte despre fiecare autoturism în parte. De remarcat că Rafael urmează calea deschisă de unchiul său, Nicu, băiatul cel mic al lui Nicolae Guță, care înainte să-și construiască o carieră în muzică s-a remarcat tot prin comerțul cu mașini second hand, foarte profitabil. 

Nepotul lui Nicolae Guță vinde mașini după orele de școală. Rafael este băiatul lui Marian, impresarul neamului

Marian, tatăl lui Rafael, este și impresarul celebrului Nicolae Guță, cu toții locuind în cele 3 vile spațioase construite de manelist chiar la intrarea în Petroșani. Unele dintre mașinile scoase la mezat sunt folosite înainte și de Nicolae, dar și de Nicoleta Guță în clipurile realizate pentru diverse melodii, filmările fiind realizate de multe ori chiar în curtea vilelor lui Guță sau în interiorul casei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Guță
Parcul de mașini este amplasat în fața vilei Nicoletei Guță din Petroșani

Nicolae Guță are 5 copii cu Mariana, cea supranumită ”Sultana” de către manelist, singura femeie în care solistul a declarat că are deplină încredere.

Femeia are grijă de toți nepoții familiei, dar și de situația financiară a lui Guță, pusă de multe ori în pericol de diversele aventuri sentimentale în care se implică periodic manelistul. De altfel, ultimul bilanț al lui Nicolae Guță numără 12 copii, 5 fiind cu Mariana și restul de 7 cu tot atâtea foste iubite.  

Guță
Mașinile scoase la vânzare de neamul Guță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si