Sirianul impuscat la Timisoara are parte de protectie non-stop din partea fortelor de ordine, care stau de paza la usa lui. Barbatul sustine ca a primit amenintari cu moartea chiar din partea unchiului sau, controversatul om de afaceri Zaher Iskandarani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

19 ianuarie 2017. Jamil Fendi iese de la sala de sport, cand, dintr-o masina porneste spre el o ploaie de gloante. Jamil Fendi e convins ca rudele lui i-au pus gand rau: Zaher Iskandarani, Printul Banatului, si fiul sau. Banii ar fi motivul de ura pana la moarte, sustine el.

Cu asasini platiti pe urme, nepotul temutului Zaher Iskandarani e tinut sub paza stricta, inca din ziua in care a fost impuscat in mana. Sirianul se plange ca se teme pentru viata lui. In mai putin de-o luna, dusmanii ar fi incercat de doua ori sa il omoare.

Zaher Iskandarani e dat in urmarire internationala si are de ispasit o condamnare de 5 ani la inchisoare, pentru evaziune fiscalax.

Se pare ca nu doar banii datorati ar fi intetit scandalul intre rude ci si o fotografie pe care Jami; Fendi ar fi trimis-o presei, in care unchiul sau, cautat in toata lumea, aparea relaxandu-se la o terasa de pe malul Mediateranei.

In apartamentul in care locuieste Jamil Fendi, un alt unchi de-al sau, fratele lui Zaher, ar fi ucis un sirian cu sabia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si