Neversea 2019. "Aşa sunt zilele mele/ Una bună/ Zece în care nu îi desconsider pe ceilalţi în funcţie de cine sunt...", scrie Ambasada Suediei în mesajul publicat pe Facebook. 

Citeste si: VIDEO| Peste 65.000 de persoane au participat la Neversea, în a treia zi a festivalului

Neversea 2019.

Maneaua ”Așa trec zilele mele” a lui Adrian Minune și melodia ”Noi suntem români” a lui Nicolae Furdui Iancu, s-au auzit pe scena Neversea, în a treia noapte de festival.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Moment emoţionant! „Noi suntem români“, cântecul interpretat de Nicolae Furdui Iancu, pe scena de la NEVERSEA

Neversea 2019. Un faimos DJ din Suedia, Salvatore Ganacci, a uimit publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvență dintr-o manea a lui Adrian Minune, ”Așa sunt zilele mele”.

Peste 40 de fapte de trafic şi consum de droguri, depistate la Festivalul Neversea

Neversea 2019. Peste 40 de fapte de trafic şi consum de droguri au fost depistate în cele patru zile ale Festivalului Neversea, care a avut loc pe o plajă din Constanţa. Jandarmii şi poliţiştii au aplicat în această perioadă 12 amenzi în valoare totală de 1.300

de lei pentru consum de alcool, provocare şi participare la scandal.

Potrivit reprezentanţilor Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanţa, în perioada festivalului Neversea, jandarmii şi poliţiştii au aplicat 12 amenzi, în valoare de 1.300 de lei, sancţiunile fiind date, în principal, pentru consum de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forţe.le de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal.

Neversea 2019. Garda de Coastă a avut nouă intervenţii pe mare în perioada festivalului pentru îndepărtarea unor ambarcaţiuni din zona de restricţie navală. Intervenţiile au fost făcute cu o şalupă de supraveghere şi control portuar şi o ambarcaţiune de abordaj, control şi salvare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si