Sub titlul „Megaritual satanic la mare: ca sa intelegi ce se intampla la Neversea trebuie sa ai cunostinte solide de ocultism, insa participantii nu au inteles nimic”, site-ul cocoon.ro scrie ca festivalul este un instrument al masoneriei prin care sa-i poata manipula pe tineri. „Masoneria le da pe tava tinerilor ceea ce trebuie sa vada ca sa ii tina spalati pe creiere in continuare. Insa ritualul si data desfasurarii festivalului au, de asemenea, conotatie oculta, desfasurandu-se in zile de luna plina, adica exact cand se fac cele mai mari invocari satanice, de vrajitorie, de ritual, de sacrificiu.

Asa ca nu va mirati daca in timpul acestui eveniment, sau la cateva zile dupa el, veti vedea tragedii, accidente, tot felul de nenorociri. Caci un asemenea ritual masonic creeaza o vibratie fantastic de negativa, fiind adunati oameni la un loc pentru a li se extrage energia, care se foloseste apoi pentru cunoscatori, in directiile in care trebuie, pentru masoni”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ideea este preluata intr-o alta forma de site-ul sacciv.wordpress.com, acolo unde bratara de acces cu chip la eveniment este vazuta ca un semn al diavolului.

„Neversea – doar cu bratara cu chip se pot achizitiona produse in interiorul festivalului – Asta-i gloata lepadata ce-l apara pe Antihrist, mai eficienti decat orice soldati”, este titlul articolului.
Organizatorii evenimentului au decis ca fiecare participant sa poarte cate o bratara care se poate incarca electronic, astfel incat sa nu fie nevoie sa plateasca cu bani fizici diversele produse achizitionate in timpul evenimentului.

De asemenea, site-ul citeaza din „Protocoalele Inteleptilor Sionului”, un text scris in 1903 si considerat ca un plan imaginar al evreilor de a domina lumea.
„Pentru ca aceste gloate ale poporului sa nu ajunga la nimic prin cugetare, ii vom opri de la gandire prin petreceri, jocuri, prin desfatari de patimi si prin case publice”.
„Adica vorbim despre o indobitocire programatica a maselor pregatita de multa vreme de draci si marionetele lor ce-si zic illuminati”
, este concluzia autorului articolului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si