Una dintre victimele lui Andrew Tate, a făcut declarații tulburătoare. Tânăra din Anglia a povestit calvarul prin care a trecut, cum era bătută de britanic la începutul afacerii sale cu videochat.

Vcitima susține că milionarul, foarte influent în mediul online, ar fi violat, sub ochii ei, o altă fată angajată.

Citește și: VIDEO- Averea fraților Tate- pusă sub sechestru de autorități

Declarații cutremurătoare despre coșmarul „Tate”

Sally este una dintre victimele lui Andrew Tate. Ea a mărturisit pentru Vice că a fost strangulată de milionar de cel puțin cinci ori. Abuzurile, în general, aveau loc în timp ce fetele lucrau în studioul de videochat pe care britanicul îl deținea în Luton, în 2015.

„Eu și altă fată ne trezeam dimineața cu ochii roșii din cauză că ne strangula atât de tare, încât ni se spărgeau vasele de sânge", a zis victima care a lucrat pentru Andrew Tate.

Femeia avea doar 20 de ani atunci când a trecut prin clipele de coșmar.

Citește și: Scandalul Tate continuă. Un fost model Playboy a povestit cum Andrew Tate a încercat să o ademenească în România: „Am scăpat ca prin minune”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ea a detaliat câteva episoade în care comportamentul lui Andrew Tate a fost de-a dreptul terifiant. Sally a rememorat un episod petrecut chiar în studioul de videochat, atunci când milionarul le-a zis: „Ia să vedem, ce c***ă strâng și eu de gât azi?”

„Era ireal ce li se întâmpla. Nu-mi venea să cred că asta e viața mea, reușise să normalizeze violența în așa hal încât acceptam ce ni se întâmpla”,  a mai povestit victima milionarului britanic.

„Pe unele fete le bătea cu cureaua. Am văzut cum o bătea pe o fată pentru că voia să se odihnească”, a mai povestit, terifiată, victima lui Andrew Tate.

Citește și: Cu ce se ocupa, în realitate, Alexandra Luana, fosta polițistă care îi ajuta pe frații Tate? Ea era mâna lor dreaptă

Pe lângă ceea ce i s-a întâmplat lui Sally, femeia a văzut cu ochii ei cum milionarul o viola pe una dintre prietenele sale, Helen.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Pe atunci, Helen avea iubit și nu o interesa deloc, nu voia să aibă contact sexual cu el. Era speriată și furioasă”, a dezvăluit femeia pentru Vice.

Acel episod de agresiune sexuală a dus la plecarea lui Sally de la videochatul fraților Tate. 

„Voiam să ies din situația aia. Tate îmi zicea mereu că nu îl interesează dacă merg la poliție, că mă va bate până mă omoară.

Am hotărât să plec” a povestit femeia pentru Vice.

Citește și: "Nu avem o legislație care să reglementeze videochatul". Cazul fraților Tate scoate la iveală o serie nesfârșită de probleme ale României. Ce șanse au să scape de închisoare| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si