Povestea lui Emmy incepe acum 12 ani cand locuia in Viena. Avea 30 de ani, era singura si fericita. Cu o cariera de succes, tanara nu se astepta sa se indragosteasca de un om al strazii.

Acum 12 ani, a trebuit sa plece cu munca pentru o perioada la Amsterdam. In timp ce astepta o prietena cu care trebuia sa se intalneasca, un om al strazii a venit pe banca langa ea si a intrebat-o daca "are timp", iar ea i-a raspuns "19 fara 10", uitandu-se la ceasul din fata ei.

Asa a inceput povestea lor de dragoste.

"Daca cineva imi spunea acum 12 ani ca o sa ma marit cu un om al strazii, alcoolic, as fi spus ca e nebun. Dar asta s-a intamplat! Aveam 30 de ani, eram singura, aveam o cariera de succes ca scriitoare si m-am indragostit de un barbat care locuia in boscheti. Fara venit. Fara cariera. Fara incaltaminte.

Eu provin dintr-o familie de academici(...). In 2006, locuiam in Viena, in apartamentul meu cu pisica mea si imi placea viata de femeie singura. Aveam multi prieteni si o viata sociala bogata. In septembrie, anul acela, am mers sa muncesc pentru cateva saptamani in Amsterdam.

Intr-o duminica seara, stateam pe o banca, intr-o piata centrala, asteptand o prietena, cand un barbat s-a asezat langa mine.

-Ai timp?, m-a intrebat.

-19 fara 10, i-am raspuns, uitandu-ma la marele ceas din fata noastra. Hainele lui erau murdare, barba si parul prafuite si avea o valiza dupa el( unde am aflat apoi ca isi tinea hainele, sacul de dormit si berea). Am inceput sa vorbim si, spre surprinderea mea, m-a facut sa rad de cateva ori.

Nu puteam sa nu observ ca, in ciuda felului cum arata, era simpatic. Era inalt si avea cei mai mari ochi caprui pe care i-am vazut vreodata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa 10 minute, prietena mea intarziata a aparut. "Trebuie sa plec", i-am spus. Inainte sa mai apuc sa zic ceva, s-a ridicat, a aratat catre banca si a spus "Sambata, la ora 3, aceeasi banca". Si a plecat. M-am uitat la prietena mea si nu ne venea sa credem ce s-a intamplat. Mi-a zis sa ne vedem sambata? Cum de are atat de multa incredere in el? Nimic nu avea sens.

Toata saptamana m-am gandit la el.(...). Duminica la ora 3 eram pe banca. Si am asteptat. Si am asteptat. Dupa 20 de minute, cand eram pe punctul de a pleca, a aparut. Era pe o bicicleta de copil.

-Ai intarziat, i-am spus.
- Nu credeam ca o sa vii.

Am venit doar sa verific.. Si esti aici", a spus el zambind.

Am zambit inapoi si toata furia s-a rispit, poate si din cauza ca arata mai bine decat imi imaginam.

Am petrecut urmatoarele 6 ore impreuna, plimbandu-ne prin Amsterdam, am luat un picnic impreuna si am ajuns sa ne cunostem mai bine. Numele lui era Vic, era nascut in Polonia, crescut in Canada, avea 25 de ani, iar acum louia in  Vondelpark. A renuntat la jobul lui din Canada si a decis sa calatoreasca prin Europa. Cand banii i s-au terminat, nu a avut incotro decat sa traiasca pe strazi.(...)

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cat timp am stat impreuna, am realizat ca Vic era simplu si foarte amuzant, fericit si foarte optimist. Dragostea lui pentru viata era contagioasa. Nu am mai cunoscut pe cineva ca el, totul era o aventura pentru el.

Ne-am mai intalnit de trei ori pana sa ma intorc in Viena. Chiar inainte sa plec, mi-am dat seama ca ma indragostisem de el. Am incercat sa ma lupt cu ceea ce simteam, erau multe lucruri rele in ceea ce in privea, nu avea educatie, niciun viitor, cariera, bea foarte mult si consuma si alte substante, era cu 5 ani mai mic decat mine si traia in boscheti. Nu aveam nicio sansa sa fim impreuna. In ciuda acestor lucruri, i-am dat numarul meu de telefon, chiar daca el nu avea telefon", scrie Emmy, pe Daily Mail.

Dupa 3 saptamani de cand s-a intors la Viena, a primit un telefon de la Vic, care era in oras. De atunci, sunt impreuna si au trecut 12 ani de atunci. Au doi copii gemeni impreuna, Vic s-a lasat de alcool, a mers la scoala si acum lucreaza ca mecanic auto. Emmy a scris o carte despre povestea ei de dragoste care se numeste: How to Fall in Love With a Man Who Lives in a Bush.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si