Nicola Bulley era încă în viață când a căzut în râul Wyre din Lancashire și nu băuse înainte de moartea ei, au dezvăluit luni anchetatorii, potrivit Sky News.

Citește și: Poliția a descoperit un cadavru în râul unde era căutată Nicola Bulley, mămica dispărută în timp ce își plimba cățelul

Trupul Nicolei Bulley,  mămica a două fetițe, fost găsit în cele din urmă în apă, la mai bine de trei săptămâni după dispariție.

Conform sursei citate, nu există dovezi că Nicola Bulley a fost rănită înainte de a se îneca în râul Wyre, a spus un patolog al Ministerului de Interne de la Londra.

Citește și: Adevărul despre Nicola Bulley, mămica dispărută când își plimba câinele, dezvăluit de poliție. "A fost umilită"

Dr Alison Armour, depunând mărturie în cadrul unei anchete la County Hall din Preston, a spus că lichidul apos și fragmentele de murdărie găsite în corpul Nicolei Bulley sunt „trăsături tipice pe care le vedem în cazurile de înec”.

Nicola Bulley - a fost dezvăluită cauza morții

Nicola Bulley - a fost dezvăluită cauza morții

[Sursa foto: Instagram]

Nicola Bulley- care a fost cauza morții?

Nicola Bulley a murit ca urmare a înecului și era în viață când a căzut în apă, a dezvăluit ancheta în cazul care a ținut prima pagină a presei luni de zile.

Femeia de 45 de ani a dispărut fără urmă pe 27 ianuarie 2023, în St Michael's on Wyre din Lancashire, fapt care a determinat o căutare majoră.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cadavrul mămicii dispărute Nicola Bulley a fost găsit de un "clarvăzător". "Am decis să folosim acest simț paranormal"

A durat mai mult de trei săptămâni până când trupul ei a fost găsit în râul Wyre- la mai mult de un kilometru de locul unde a fost văzută ultima dată.

Patologul Alison Armour a spus luni că „nu există nicio dovadă” că femeia a fost rănită de cineva. Medicul a mai spus că doamna Bulley nu băuse înainte de moartea ei, conform BBC News

Ultimul mesaj trimis de Nicola Bulley înainte să dispară

Femeia de 45 de ani a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele pe malul râului Wyre, Lancashire, vineri, 27 ianuarie.

Telefonul ei se afla pe o bancă lângă râu, acolo unde o aștepta și cățelul spaniel. Potrivit ultimelor informații din anchetă, mobilul Nicolei Bulley era încă conectat la un apel Microsoft Teams care se terminase la ora 9.30.

Cu doar o jumătate de oră mai devreme, mama a doi copii trimisese un mesaj unui prieten pentru stabili cu el o ieșire la un loc de joacă cu copii.

Ea a trimis mesajul la ora 8.57 cu puțin timp înainte de a se conecta la întâlnirea de pe Teams.

Poliția a recunoscut că există o „posibilitate” Nicola Bulley să fi părăsit zona pe o potecă neacoperită de camerele CCTV.

Ipoteza înecului în râu, respinsă inițial de experții criminaliști

Experții criminaliști s-au îndoit inițial că femeia ar fi căzut în râu. Potrivit unui polițist de top din Londra, Philip Flower, „nici faptele, nici dovezile” nu susțin teoria oficială a poliției din Lancashire.

Citește și:  Manuela ar putea ajunge în fața unui pluton de execuție pentru fapta comisă

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Nicola Bulley era o înotătoare bună”, a spus el. „Apa nu curgea rapid. Nu există urme de alunecare pe malul râului.” El a adăugat: „Și nu pare să existe nimic care să indice că ea și-ar fi putut lovi capul și ar fi devenit inconștientă”.

Ea își plimba spanielul Willow în momentul în care a dispărut, dar câinele a fost găsit „uscat”, sugerând că nu a intrat în râu nici înainte, nici după ce proprietarul său a dispărut.

Banca unde a fost găsit telefonul femeii dispărute

Un expert criminalist citat de BBC a semnalat, de asemenea, că i „se pare ciudat” că nu s-au auzit țipete la fața locului, în ciuda faptului că poliția a vorbit cu un număr de martori.

De asemenea, nu au rămas urme la fața locului care ar fi putut oferi indicii despre ceea ce s-a întâmplat.

Nicola Bulley, cauza morții

Nicola Bulley, cauza morții

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si