Întrebat despre renunțarea la cota unică și trecerea la impozitarea progresivă,  Nicolae Ciucă  a refuzat să ofere detalii susținând că așteaptă soluțiile propuse de Ministerul Finanțelor.

Nicolae Ciucă anunţă că anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare

Premierul a ținut să precizeze faptul că anul acesta nu se va schimba sistemul fiscal și nici nu vom avea taxe noi.

Citeste si: Legea offshore, adoptată în Parlament. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat când vor intra primele gaze din Marea Neagră în sistemul energetic

”Nu vom schimba sistemul fiscal peste noapte. Anul acesta nu va fi modificat sistemul de impozitare, nu vom avea taxe noi. Pentru tot ceea ce avem de făcut în continuare trebuie să căutăm soluții pentru a ajunge la aceea optimizare fiscală. Vă rog să așteptați și vom vorbi despre toate acestea când se vor finaliza lucrurile la Ministerul Finanțelor.”,  a spus Nicolae Ciucă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Premierul a mai explicat că se urmărește stabilitatea și predictibilitatea, de aceea așteaptă o soluție viabilă din partea Ministerului Finanțelor.

Nicolae Ciucă a anunţat azi că cifrele din economie indică o creştere îmbucurătoare

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat miercuri că măsurile economice luate de Guvern dau rezultate şi avem o creștere economică față de perioada similară a anului trecut.

Citeste si: Duș rece pentru Guvernul Ciucă. Comisia Europeană, prognoza pesimistă privind economia României în 2022

”Măsurile politice și guvernamentale au fost de fiecare dată discutate în coaliție și susținute atât de PNL, cât și de către PSD și UDMR. Toate măsurile s-au concretizat în legi și ordonanțe, iar astăzi ne bucurăm de o creștere economică. Avem 6,5% în plus față de aceeași perioadă a anului trecut. Guvernul a fost o roată motrică care a susținut activitatea tuturor celor care s-au angajat să susțină activitatea economică a România, să mențină locurile de muncă.”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul a mai anunţat că se continuă susţinerea investiţiilor publice şi private în economia României.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si