UPDATE: PNL a decis vineri, la Sinaia, calea "prin noi înşine" pentru alegerile din 2024. Ei au decis să meargă cu liste proprii şi să nu facă o alianţă cu PSD pentru a merge pe liste comune.

Reuniune importantă, vineri, la Sinaia, a liderilor PNL. Aceștia s-au întâlnit pentru a face planul electoral pentru anul 2024. În cadrul Consiliului Național, s-a discutat și despre cine va candida la prezidențiale din partea PNL.

Candidatul PNL la prezidențiale: Nicolae Ciucă- surse

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a fost întrebat, în cadrul întâlnirii, care sunt planurile pentru alegerile prezidențiale de anul viitor. Răspunzând la una dintre întrebările puse de Florin Roman, Nicolae Ciucă le-ar fi spus liberalilor că își asuma candidatua la prezidențialele din 2024. 

O altă decizie importantă o vor lua liberalii în cadrul Biroului Politic Național. Vor decide dacă merg pe liste comune cu PSD sau pe liste separate la cele patru rânduri de alegeri din 2024.

Citește și: Punctul de pensie în 2024: Ce majorări anunță Ministerul Muncii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nicolae Ciucă, candidat PNL la prezidențiale

Nicolae Ciucă, candidat PNL la prezidențiale

[Sursa foto: gov.ro]

Ciucă: ”Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm”

Liderul PNL Nicolae Ciucă a vorbit, vineri, în şedinţa PNL de la Sinaia, despre strategia pentru alegerile de anul viitor: ”Să dăm Preşedintele României”:

”Prin noi înşine am reuşit de-a lungul istoriei. Prin noi înşine vom reuşi să abordăm alegerile din 2024 şi să le câştigăm.

Să dăm Preşedintele României. Pentru că nu există altă soluţie pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia şi direcţia. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie şi un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a spus preşedintele PNL în deschiderea şedinţei Biroului Politic.

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu, despre cetăţeanul româno-israelian răpit de Hamas: ”Am încurajat-o pe soția sa, doamna Haimi, să-şi păstreze speranţa şi încrederea”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nicolae Ciucă ar putea candida la prezidențiale

Nicolae Ciucă ar putea candida la prezidențiale

[Sursa foto: Facebook]

Ciucă: ”Avem cea mai bună echipă de miniștri”

Nicolae Ciucă a mai spus că PNL are o echipă foarte bună de miniștri și că fiecare dintre ei poate fi analizat.

”Avem cea mai bună echipă de miniştri care s-a angajat sa facă treaba. Nu e deloc simplu. Şi-au îndeplinit obiectivele. Important e că am avut şi avem puterea să spunem ce am făcut bine, să putem spune ce nu am îndeplinit. Asa e şi într-o familie, acasă, spui onest ce ai făcut bine şi ce nu ai reuşit. Trebuie să ai puterea să recunoşti, să îndrepţi, să treci mai departe. Acelaşi lucru să îl facem şi cu programul de guvernare”, a completat Ciucă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si