Nicole Pop, o româncă în vârstă de 27 de ani a dispărut pe data de 23 noiembrie, chiar de ziua copilului ei. Acasă totul era pregătit pentru petrecere. Familia a încercat disperată să ia legătura cu tânăra mama, dar totul a fost în zadar. Telefonul româncei este deconectat chiar din ziua în care a dispărut.

Citește și: Criminalul Georgetei încă nu a fost găsit. Polițiștii italieni se chinuie de o săptămână să deslușească misterul

Cazul dispariției neașteptate a lui Nicole a fost tratat și în cadrul emisiunii „Cine l-a văzut?”, acolo unde a fost făcută publică o înregistrare surprinsă de camera CCTV a unui bar în care tânăra apare în compania unui bărbat necunoscut. Familia și apropiații tinerei sunt siguri de un singur lucru: aceasta nu s-ar fi despărțit niciodată de fiul ei de bunăvoie.

Nicole a dispărut, lăsându-l pe fiul ei singur de ziua lui

Femeia în vârstă de 27 de ani a dispărut pe 23 noiembrie din Artogne, în provincia Brescia, acolo unde este rezidentă împreună cu familia ei de origine română. La acea dată, părinții lui Nicole i-au organizat nepotului lor o petrecere cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Un bărbat care și-a împușcat iubita în Italia a fost prins la Arad

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În acea după-amiază, Nicole a venit acasă după ce a cumpărat tortul și a petrecut puțin timp cu băiețelul.  „Era îngrijorată. Pentru că geamul ușii de la intrare era crăpat și că l-a găsit deja așa când a ajuns”, a declarat mama româncei.

În jurul orei locale 17:00,  „Nicole coboară în pivniță cu fiul ei”  pentru că  spune că micuțul a vrut să vadă tortul care era ținut acolo” „După mai puțin de un minut aud copilul plângând, soția mea s-a dus în pivniță cu el și l-a lăsat singur. Ea a plecat”, a mai dezvăluit tatăl lui Nicole.

Nimeni nu mai știe nimic de Nicole de mai bine de 2 săptămâni

Părinții au încercat să o sune pe Nicole de nenumărate ori. Cu toate acestea, aceștia și-au amintit de un telefon mai vechi al fiicei lor și l-au pornit în căutarea unor indicii.

Aici găsesc numeroase mesaje cu amenințări cu moartea de la un anume  „Bogdan”, cunoscut cu puțin timp înainte de dispariție. În telefon găsesc și fotografii cu vânătăi și zgârieturi, iar într-un videoclip ulterior fata arată că are un deget rupt.

Citește și: S-a aflat de unde au fost trimise pachetele suspecte primite de ambasadele Ucrainei

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Tatăl lui Nicole a continuat să o caute în jurul localității Artogne și ajunge la Pian Camuno. Ajungând într-un bar, bărbatul a găsit o femeie care pretinde că a văzut-o pe Nicole. În timpul difuzării imaginilor de pe camerele de supraveghere, sunt afișate imagini cu Nicole împreună cu un bărbat, care ar putea fi doar Bogdan.   „Plângea”, a declarat barmanul. Imediat după ce au ieșit din bar, cei doi merg din nou împreună înainte de a dispărea din vederea camerei.

Apelul familiei de români este către cetățeni care să-i contacteze sau să sune la Poliție dacă o văd pe Nicole sau pe acel bărbat.

Citește și: De nedescris: Părinții unui bebeluș grav bolnav refuză donatorii de sânge vaccinați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si