Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Nicole Cherry și J-Balvin, distracție la festivalul Neversea

Nicole Cherry și J-Balvin, au făcut spectacol la festivalul Neversea. În culise, cei doi au făcut un show care a ajuns viral în mediul online. Și nu este prima întâlnire de acest fel între cei doi artiști.

Redactia Stirile Kanal D,

Nicole Cherry și J-Balvin, distracție la festivalul Neversea

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Nicole Cherry, invitată pentru prima dată să cânte la festivalul Neversea, a continuat spectacolul și în spatele scenei. Simpatica Nicole l-a întâlnit în culise pe J-Balvin, artistul de talie internațională care a susținut show-ul de final al festivalului. Cei doi s-au imortalizat împreună și au continuat distracția de pe scenă.

Citește și: VIDEO- J-Balvin, show incendiat în ultima seară de Neversea

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Artiștii au realizat mai multe filmulețe, pe care apoi le-uu postat în online, spre deliciul fanilor. În imagini apar zâmbind și plin de viață, dansând pe una dintre piesele artistului, încă nelansată. De altfel, întâlnirea celor doi în culise poate deveni tradiție: este a doua oară când artiștii realizează astfel de filmulețe, cu care îi surprind pe internauți.

Clipul realizat vara trecută, la festivalul Untold a adunat peste 4 milioane de vizualizări. Nicole Cherry este una dintre artistele din România pe care J-Balvin le admiră și le apreciază.

De-a lungul carierei sale, Nicole Cherry a colaborat cu nume sonore din industria muzicală internațională, precum Mohombi, Joey Montana, dar și artiști cunoscuți din țara noastră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI