Mai în glumă, mai în serios, Nicoleta Guță a notat la statusul ei de pe contul oficial de Facebook că s-a căsătorit! ” Căsătorită cu Raj Păun ”, așa apare scris mai nou pe contul oficial al Nicoletei Guță, la rubrica viață sentimentală. Și bărbatul, un afacerist, are postat același mesaj, ” căsătorit cu Nicoleta Guță”, semn că nu este vreo farsă făcută fără știrea manelistei.

Citeste si: Nicoleta Guță și-a sărbătorit mama și i-a făcut o petrecere surpriză de ziua ei: „Să rămâi lângă noi încă 100 de ani”

Cel mai probabil, însă, este vorba de o glumă a solistei, care a declarat de curând că nu se gândește la măritiș, după despărțirea de ultimul ei iubit, Ionică Bangala, care se ocupa și de impresarierea Nicoletei. 

Nicoleta Guță, despre prima căsnicie: ”Noaptea nunții a fost ceva ce nu doresc nimănui!”

Nicoleta Guță a avut o primă căsnicie teribilă, în care manelista a luat bătaie regulat de soțul ei, cu care s-a căsătorit la doar 12 ani, ca urmare a înțelegerii existente între familii, așa cum chiar solista a dezvăluit, cu ochii în lacrimi. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Guță
El este bărbatul care se intitulează soțul Nicoletei Guță

”La 12 ani am avut primul soţ, cu care am şi copii. Eu vorbisem cu el, el m-a luat şi am fugit. Aşa erau timpurile, gândirea părinţilor. El era mai mare, lucra, toată perioada aia mi s-a şters din minte. Aveam 12 ani, nici nu conştientizam bine. Îmi pare bine că am uitat-o, nu mai vreau să-mi amintesc. Este tatăl copiilor mei, îl respect, dar nimic mai mult (...). 

Noaptea nunţii a fost ceva ce nu doresc nimănui. Nici el, chiar dacă era mai mare, nu era pregătit să se căsătorească, nu se aştepta ca toate să fie aşa pripite. A venit un domn şi mi-a adus un buchet de fori, m-a sărutat pe faţă şi lui i-a sărit ţandăra. Nu mai ştiu ce mi-a zis, mi-a dat o palmă, s-a stricat toată nunta, el s-a dus la hotel. Nici nu o pot numi nuntă. Am rămas marcată!”, a mărturisit Nicoleta Guță la tv. 

În prezent, Nicoleta Guță și Andrei, fostul soț, au raporturi civilizate, cei doi având împreună doi copii, Gabriel și Nickolas. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si