Nicoleta este pusă în fața unei situații dificile. Aceasta trebuie să ia o decizie care i-ar putea pune în pericol frumoasa relația cu Sorin. 

Provocarea pentru Nicoleta 

Pentru a-l testa, concurenta trebuie să se îndepărteze de Sorin, spunându-i că au grăbit lucrurile și că ar avea nevoie de o pauză. 

Atât Andreea Mantea, cât și restul concurentelor vor fi complice la acest test și vor face ca situația să fie cât mai reală, până când prezentatoarea TV va pune stop testului.

Citeste si: Eliminare neașteptată în Casa Iubirii. Trei concurenți au fost la un pas să plece acasă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Concurentele o îndeamnă pe Nicoleta să accepte provocarea, însă să fie precaută.

”Eu aș face treaba asta, pe bune, nu tot timpul treci prin Casa Iubirii să vezi ce provocări ți se dau în viață, să vezi dacă trece”,  a spus Larisa, potrivit Kanal D. 

Ce decizie a luat Nicoleta

Deși inițial pe gânduri și cu ochii în lacrimi, Nicoleta a acceptat provocarea și îl va spune pe Sorin la testul răbdării.

Citeste si: Andreea Mantea este mândră de fiul ei. Vedeta a filmat totul în miez de noapte

”Pot să vă zic ce decizie am luat? O să vreau să trecem prin testul ăsta ca să primesc și eu niște răspunsuri, știu că poate cu lucrurile astea o să ne întâlnim, la un moment dat, și în afara casei și mai bine să aflăm mai devreme decât mai târziu”,  a

spus frumoasa concurentă.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si