Close sidebar
Close sidebar

Nicoleta plecase in Italia pentru o viata mai buna, dar a avut parte de un sfarsit tragic! Criminalii au strangulat-o, dupa care i-au dat foc!

O romanca in varsta de 46 de ani, plecata la munca in Italia, a fost gasita moarta intr-o garsoniera. Cadavrul femeii era aproape carbonizat!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrul Nicoletei Caciula a fost gasit in data de 17 iulie, pe podeaua din locuinta, aproape carbonizat. Potrivit autopsiei, femeia a murit ca urmare a asfixierii prin strangulare. Anchetatorii au gasit infasurat in jurul gatului romancei un cablu electric.    

Aceeasi autopsie a aratat ca femeia nu avea urme de fum in plamani, ceea ce indica producerea decesului inainte ca focul sa cuprinda garsoniera.  
De asemenea, pompierii italieni au stabilit ca focul nu a avut cauze accidentale.   Anchetatorii banuiesc ca, cel mai probabil, autorul crimei a incercat sa stearga urmele, incendiind corpul si probele omorului.   

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Femeia, originara din Arges, urma sa ajunga in Romania, in vacanta, la inceputul lunii august.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI