Close sidebar
Close sidebar

Nicos și Meda de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! „Îmi caut iubită!”

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri formate în casa iubirii s-au separat?! Nicos și Meda de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit pe rețelele de socializare. Nicos este în căutare de o nouă iubită.

Georgiana Balaban,

Nicos și Meda de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicos și Meda de la „Puterea Dragostei”   nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit oficial. „Îmi caut gagică pe vlog!”, a zis Nicos de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Mădălina și George de la „Puterea Dragostei”- vacanță de vis la munte

Meda Medeea a intrat în cadrul competiției TV pentru a-și recuceri fostul iubit. După ce s-au împăcat și au format un cuplu de succes, cei doi au decis să părăsească împreună casa iubirii.

De ce s-au despărțit Nicos și Meda de la „Puterea Dragostei”

Meda de la „Puterea Dragostei” a explicat prin ce momente trece acum. „Știați că dacă într-o relație persoana de lângă tine vrea să te schimbe, înseamnă că nu te-a plăcut niciodată așa cum ai fost...Te-a

acceptat, însă, tot timpul s-a gândit că te va schimba după bunul lui plac...niciodată...în momentul în care simțiți că persoana de lângă voi vrea să vă shcimbe să nu rămâneți acolo...pentru că intervine manipularea. În caz contrar, dacă nu veți face cum vrea persoana pe care o iubiți, vor interveni certurile, apoi despărțirea.” a transmis Meda de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu. Cum au fost surprinși cei doi în zorii zilei

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nicos și Meda de la Puterea Dragostei s-au despărțit.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- provocare pentru tatăl său. Ce a transmis fostul concurent al emisiunii

Citeste si: Paul de la Puterea Dragostei s-a căsătorit! Fostul concurent urmează să devină tătic pentru prima oară

Blondina și-a întrebat fanii, de asemenea, dacă ar fi ok să-și schimbe numele din Meda în Calistrya, Ashameda sau Amedeea.

Atât Nicos cât și Meda nu au dezvăluit care este motivul exact al despărțirii lor.

Citeste si: EXCLUSIV Ce s-a întâmplat, de fapt, între Simona Braboveanu și Cristian Marinescu la Puterea dragostei: „Am vrut să îl bat”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI