Close sidebar
Close sidebar

Nicu AIifantis este solidar cu Dan Bittman: ”Vise plăcute, îngerii să te sărute! Să te apere de rele, de tătari, orbani și rele!”

Nicu Alifantis împărtășește același punct de vedere cu Dan Bittman, solistul Holograf contestând măsurile sanitare luate de guvern în pandemie.

Petru Luca,

Nicu Alifantis împărtășește același punct de vedere cu Dan Bittman

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nicu Alifantis împărtășește același punct de vedere cu Dan Bittman, solistul trupei Holograf contestând măsurile sanitare luate de guvern în pandemie. "Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile", a punctat Dan Bittman în direct, invitat în cadrul emisiunii moderate de MIhai Gâdea, acum câteva zile .  

Alifantis către Bittman: ”Mă doare sufletul de oamenii ăștia care nu înțeleg nimic. Dumnezeu să-i apere!”

Celebrul interpret de muzică folk a intrat aseară într-un dialog pe internet cu colegul Dan Bittman. 

”Iată că tradiționala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i așa, Dane? Și ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?... Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în țara asta!”, a notat Alifantis, care a completat apoi: ”Of, Dane, ce vremuri am ajuns să trăim! Sincer, mă doare sufletul de oamenii ăștia care nu înțeleg nimic. Păcat! Dumnezeu să-i apere și să ne apere! Te pup și te iubesc și nu uita: ”Nu mor caii când vor câinii!””, a scris Alifantis. 

Opiniile lui Dan Bittman au declanșat un veritabil scandal

Citeste si: Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru Dan Bittman: ” Problema e că nu-s toți deştepți ca tine, țara e plină de proşti ca mine!”

Drept răspuns, Dan Bittman a scris: ” Din pacate, a inceput dictatura media.. si caii se impusca, nu-i asa?”, la care Alifantis a replicat: ”Așa e.

Mi-e greață. Apropo, ai un colebil?”, urându-i apoi colegului de breaslă ”somn ușor” în câteva versuri adaptate zilelor noastre.  ”Vise plăcute, îngerii să te sărute! Să te apere de rele, de tătari, orbani și rele”, i-a scris Nicu Alifantis lui Dan Bittman azi-noapte. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI