Nicu Ceausescu, fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceausescu, a incetat din viata intr-un spital din Viena pe 26 septembrie 1996, la doar 45 de ani, rapus de ciroza. Prietenii "Printisorului" nu l-au uitat insa, asa ca pe 1 septembrie, cand Nicu ar fi implinit 67 de ani, multi au scris randuri frumoase despre disparut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Toti cei care l-au cunoscut indeaproape pe Nicu sau care au lucrat cu el la Sibiu in special au numai cuvinte de lauda despre el. El era un om bun si generos si avea o alta viziune despre sistem, care incepuse derapajul dupa 1980. Era o fire timida, chiar si relatiile lui sentimenale sunt prezentate altfel decat realitatea. L-am cunoscut prima data in 1981, cand eu eram la Scoala de partid, curs un an, la Timisoara. Acolo, o colega de-a mea care era secretara de judet UTC mi l-a prezentat si Nicu ne-a invitat la Restaurantul Continental Timisoara, unde la un moment dat i-am cantat. A fost fascinat de cantecele mele din ARDEAL!", a povestit fostul mare arbitru Ioan Danciu, care a fost prieten bun cu Nicu Ceausescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si