Close sidebar
Close sidebar

Nicu Maharu a murit. Fostul iubit al Simonei Sensual avea cancer

Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, s-a stins din viață azi dimineață. "Regele petrecerilor" suferea de cancer.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maharu a fost diagnosticat cu această boală în urmă cu un an și de atunci a urmat un tratament drastic, însă fără sorți de izbândă.

”Drum bun Maharule in noul tau drum”, ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace Om cu un caracter frumos nemaiintanlit vreodata”, ”Nu te vom uita niciodata Respect Nicu Maharu”, ” Dumnezeu sa te odihneasca in pace nicule! Sa ai grija de noi toți de acolo de sus! Ai fost și vei rămâne o legenda! o sa rămâi mereu in amintirea noastră. Dumnezeu sa te aibă in paza lui ”, ”A murit Nicu Maharu, un bun prieten si un om de milioane. Condoleante drag prieten si nu te vom uita niciodată cei care te am cunoscut. Ai fost o legendă vie în Capitală. Nu pot să cred că ai plecat de printre noi.

Ai lasat durere imensă pentru cei care te au cunoscut personal. Sa iti fie țărână ușoară, Dumnezeu sa te odihnească în pace”, ”Dumnezeu să-l odihnească în pace pe bunul meu prieten Nicu Maharu”, ”DRUM BUN… prietenul meu…18 ani de prietenie, cele mai frumoase amintiri..”, sunt mesajele emoționante ale amicilor lui.

Familia este în stare de șoc

Apropiații lui Nicu Maharu și familia sunt în stare de șoc, după vestea șoc primită în miezul nopții.

”Dumnezeu să te ierte, Maharu meu!!! Te voi iubi mereu, unchiul meu frumos!!!( Un șmecher adevărat și iubit de toată lumea) Hauuuuuuuuu”, a scris unul dintre nepoții lui.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI