„Fetiţa mea Aheea a ieşit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieşit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei), până vineri, 30 aprilie”, a relatat Nicuşor Dan, luni, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Bilanț coronavirus România 19 aprilie 2021: Alte 1.768 de cazuri de COVID-19. Care este situația la ATI?

Primarul general al Capitalei va intra în izolare timp de 14 zile

Nicușor Dan a ținut să menționeze faptul că își va îndeplini toate sarcinile de la domiciliu, în perioada în care va sta în izolare până pe 30 aprilie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor”, a mai adăugat primarul general al Capitalei.

Citeste si: Testul COVID-19- testul rabdarii si al curajului! Romanii sunt hotarati sa le treaca pe toate, numai sa atinga si anul asta plajele grecesti! Cum ne primesc grecii si ce a schimbat pandemia la Grecia, aflati duminica, la "Asta-i Romania", de la 14:30!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si