Un nou produs inovator si, se pare, ca si folositor pentru sportivii de performata este la un pas sa fie produs la nivel industrial. Arhitectul Greg Lynn a "desenat" un scaun ce ii ajuta pe sportivii de inalta performanta sa isi relaxeze muschii in pauzele dintre reprize.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ciclonul Ashley va lovi România. Vremea se va răci brusc cu aproape 20 de grade și va fi potop. Precipitaţii de 100 l/mp- wowbiz.ro

Arhitectul american a lucrat in colaborare cu cei de la Nike si asa s-a nascut ideea lui "Microclimate Chair", scaunul care le permite sportivilor sa isi incalzeasca sau racoreasca muschii in timpul pauzelor.

##CITAT17##

Scaunul ofera terapii de incalzire sau racire prin simpla sedere in el. Produsul este facut din carbon flexibil si este "tapat" cu procesoare termoelectrice care, ori se racesc, ori incalzesc, totul fiind controlat de niste legaturi electrice. De-a lungul scaunului exista si niste tuburi care distribuie aer imprejurul corpului, aer care reduce umiditatea trupului. Combinatii de caldura si racire cu ajutorul aerului se considera ca sunt perfecte pentru relaxarea muschilor sportivilor in pauzele dintre reprize.



Acest nou "gadget" va fi prezentat la Saptamana Designului de la Milano. Momentan nu sunt facute planuri pentru producerea si vanzarea in masa a acestui produs, dar nu se stie niciodata cand totul se va transforma din prototip in realitate.


Abonează-te pe


TAGURI
Tech
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si