Close sidebar
Close sidebar

Nina și-a abuzat sexual propriul copil, un băiețel de numai 6 săptămâni! "Îi introduceau obiecte în anus pentru plăcerile lor! L-am găsit sângerând prin ochi și cu craniul spart"

Doi monștri ce nu pot fi considerați părinți au fost arestați și urmează să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor pentru faptele sale.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei doi și-au batjocorit sexual propriul fiu, un bebeluș de numai șase săptămâni.

Citeste si: Fetița ei de trei ani a murit sufocată în mașină în timp ce ea făcea sex cu șeful ei! Femeia lucrează ca polițist într-un oraș important din țară!

Ismail (23 de ani) și Nina (26 de ani), doi tineri care locuiesc într-un orășel din vestul Germaniei, au fost acuzați că și-au abuzat și torturat propriul copil. Cei doi i-au provocat răni interne atât de mari încât acesta are nevoie de operații estetice de reconstrucție.

Citeste si: Accident feroviar în comuna Găneasa din Olt! A fost SPULBERAT de tren! A murit pe loc

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cei doi îi introduceau diverse obiecte în anus pentru a-și satisface plăcerile. Micuțul s-a ales cu răni majore. Pe lânga asta, băiatul a fost găsit cu fracturi de craniu, coaste rupte și sângerări ale ochilor.

Copilul a fost luat în grija statului și dus la un spital, acolo unde a fost depistat cu peritonită, inflamații intestinale și rupturi în zona abdominală.

Citeste si: Accident feroviar în comuna Găneasa din Olt! A fost SPULBERAT de tren! A murit pe loc

Părinții lui au fost arestați și urmează să fie prezentați instanței în luna mai. Băiețelul este acum sănătos și a fost dat în grija unei familii adoptive.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI