Noile vedete ale Grădinii Zoologice din Sibiu s-au născut cu câteva zile înainte de Învierea Domnului. Muflonul, numit și oaia sălbatică europeană, poate face salturi de doi metri înălțime, așa că exemplarele sunt găzduite într-un țarc special amenajat. Cei trei pui fac senzație și sunt răsfățați de îngrijitori.

Citește și: VIDEO- Sărbătoare la o grădină zoologică din Michigan

Trei pui de muflon, noua atracție la Zoo Sibiu

Liviu Todescu, doctor veterinar: ”Se prezintă în condiții foarte bune. Mamele au grijă de puii lor și ne bucurăm că am reușit să creștem numărul de animale aici. Nu sunt o specia pretențioasă, muflonii sunt strămoșii oii, nu necesită condiții deosebite, doar atenție din partea noastră.”

Într-un alt adăpost găsim un vițeluș din rasa irlandeză Dexter, care se bucură de toată atenția îngrijitorilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristian Zoldi, doctor veterinar: ”Suntem foarte bucuroși, ea este la prima naștere.

Vițelușul este sănătos, este vioi.”

Câte animale sunt la Grădina Zoologică din Sibiu

Grădina Zoologică din Sibiu sunt 300 de animale din peste 70 de specii, iar în ultimele zile 10.000 de români au venit să le vadă.

Marius Lunca, director Zoo Sibiu: ”În ultimele zile am avut parte de un număr de aproximativ 10.000 de clienți, un număr destul de mare.”

Animalele de la Zoo Sibiu pot fi vizitate zilnic. Grădina Zoologică este cea mai veche din țară și se întinde pe o suprafață de peste 15 hectare.

Citește și: Animalele de la grădina zoologică din Sibiu sunt protejate de gerul de afară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si