La sediul Politiei Capitalei este audiat, miercuri, un alt participant la conflictul din 20 august, de la finalul meciului de fotbal Steaua-Dinamo, in urma caruia un tanar de 18 ani si-a pierdut viata, informeaza News.ro.

Potrivit unor surse judiciare, un procuror criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti il audiaza pe barbat sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la talharie. Aceleasi surse sustin ca este vorba despre un tanar care ar fi incercat sa-i smulga unui alt fan fularul cu inscriptia clubului de fotbal, ceea ce ar fi dus la aparitia conflictului.

Tribunalul Bucuresti a decis, pe 26 august, arestarea preventiva a lui Alexandru Badea, membru al galeriei echipei de fotbal Steaua suspectat ca a omorat un tanar de 18 ani, suporter al echipei Dinamo in urma unui conflict care a avut loc pe 20 august, la finalul meciului Steaua-Dinamo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu o contestatie la Curtea de Apel Bucuresti. Ea este insa executorie, ceea ce inseamna ca barbatul va sta in arest pana la judecarea contestatiei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, ca suspectul, in varsta de 25 de ani, a recunoscut la audieri ca a avut loc o altercatie si ca l-a lovit cu un baston telescopic pe tanarul de 18 ani, care a decedat dupa trei zile de la incident, la Spitalul "Sfantul Pantelimon” din Capitala.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si