Close sidebar
Close sidebar

Noi cupluri la „Puterea dragostei”! Cu cine s-a sărutat Romeo

Se vor forma noi cupluri în casa „Puterea dragostei”? În ediția de astăzi Romeo apare alături de o nouă concurentă, pare că aceștia flirtează, însă la un moment dat bărbatul este provocat de un alt concurent din casă să o sărute pe fată, Romeo nu a stat pe gânduri și a sărutat-o. Oare să fie Mihaela viitoarea sa parteneră?

Alina Raducu,

Noi cupluri la „Puterea dragostei”! Cu cine s-a sărutat Romeo

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Romeo face pași repezi către Mihaela și chiar va forma un cuplu în casa Puterea dragostei, sărutându-se cu Mihaela, noua concurentă a reality-show-ului Puterea dragostei”.

Cristian Marinescu și Maria au o relație de dragoste? Vor forma acestia un cuplu în casa iubirii?

Un alt cuplu se are că se va forma între Cristian Marinescu și Maria. Marinescu a trecut peste dezamăgirile din trecut și și-a făcut curaj să o sărute pe Maria, o altă concurentă frumoasă din emisiune.

Imaginilie arată că și ei vor forma un cuplu, având în vedere că Marinescu insistă să o mai sărute o dată pe Maria, iar aceasta este destul de încântată.

Noi cupluri la „Puterea dragostei”! Cu cine s-a sărutat Romeo

Citeste si: Un nou concurent a intrat astăzi în casa ”Puterea Dragostei”

Nicos intră în conflict cu două dintre concurentele „Puterea dragostei”

Nicos izbucnește și inițiază o ceartă aprinsă cu Mariana și Aya, auzind că ele vorbesc cu mai mulți bărbați din afara casei pe telefon, acesta le aduce mai multe acuzatii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Vă luați de băieții ăștia și voi adormiți pe telefon cu alții din afara casei. Voi vă numiți femei, când vorbiți în fiecare seară cu un alt băiat?", le trage la răspundere Nicos.

Noi cupluri la „Puterea dragostei”! Cu cine s-a sărutat Romeo

Nicos are o relație de dragoste cu Meda, care a venit special în casă pentru el.

Recent, frumoasei concurente i s-a făcut rău, a leșinat în casă și a fost dusă de urgență la spital.

De asemenea, Codruț și Alex Stoica vor avea un conflict, aceștia nu se mai suportă după ce fostul concurent de la Exatlon a sărit să o sărute pe Alexandra.

Citeste si: Bianca Comănici nu l-a uitat încă pe Livian! Ce mărturisiri a făcut bruneta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI