Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii despre ce s-a întâmplat între Xenia și Bogdan, imediat după eliminare

Xenia a plecat la Cluj, acolo unde locuiește și spune că nu s-ar mai întoarce niciodată în Capitală. Ce detalii ies la iveală imediat după eliminare?

Diana Puiu,

Noi detalii despre ce s-a întâmplat între Xenia și Bogdan, imediat după eliminare

[Sursa foto: ARHIVĂ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă din Casa Iubirii a povestit cum încearcă să își refacă viața după ce a fost eliminată din competiție.
Aceasta a mai menționat faptul că Bogdan a venit la Cluj să o vadă, exact cum promisese.

"Bogdan a venit la Cluj, da, să mă vadă. Am ieșit, am discutat, ne-am văzut mai bine, dar el este la București. Deocamdată, îmi e bine la Cluj.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: George și Maria de la ”Casa Iubirii” și-au spus adio. Care a fost motivul despărțirii celor doi

Declarațiile făcute de Xenia

Eu am declarat că m-aș muta la București daca ar fi vorba de o relație serioasa cu un bărbat, însă momentan am planuri, vreau să lucrez în domeniu.

Am avut și un examen și cumva vreau să mă focusez pe mine deocamdată. Nu aș vrea să fac alte schimbări cu viață mea personala. Nu stiu daca este bărbatul potrivit pentru mine. Nu cred că este.

Citește și: Revenire surpriză în ”Casa Iubirii”. Natalia l-a chemat pe Sorin în camera roșie sub privirile Nicoletei

Impresionat este un cuvânt mare, am fost surprinsa plăcut.

Ne-am putut cunoaște altfel decât în fata camerelor.Inițial, am crezut că este genul meu, dar în doua zile, am petrecut doar câteva ore. Nu au fost ieșiri romantice, am vrut să ne cunoaștem, să vedem daca suntem altfel decât în fata camerelor. El a afirmat în ultima Gala că o să vina la Cluj și da, mă așteptam să vină,  a dezvăluit Xenia pentru Culisele Iubirii. 

Revenire surpriză în ”Casa Iubirii”. Natalia l-a chemat pe Sorin în camera roșie sub privirile Nicoletei

Natalia a revenit în ”Casa Iubirii” și vrea să-l recucerească pe Sorin. Blondina nu a vrut să meargă în casa băieților, ci direct în camera roșie cu Sorin. Fetele au reacționat imediat la venirea Nataliei, singura îngrijorată fiind  Nicoleta, care nu înțelege jocul Nataliei. Înainte de venirea Nicoletei,  Sorin  a încercat să o cunoască pe Natalia, însă aceasta nu a vrut să facă vreun pas spre cineva din casă. În cele din urmă, Natalia a fost eliminată, iar în emisiune a intrat Nicoleta, care formează un cuplu cu Sorin. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI