Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii despre tanara banuita ca si-a ucis iubitul, un cunoscut om de afaceri din Timisoara. Fata ar fi avut discernamant si l-ar fi ucis pe barbat pentru ca o obliga sa se prostitueze

Tanara banuita ca si-a ucis iubitul, un cunoscut om de afaceri din Timisoara, avea discenamant! Ar fi facut-o ca sa scape de cel care ar fi obligat-o sa se prostitueze. Culmea, acesta apare si in rasunatorul dosar de proxenetism care a zguduit vestul tarii. Urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata era sub medicatie avea tulburari comportamentale in mod sigur probabil ca asa s-a ajuns la crima.

A fost explicatia pentru gestul nebun, facut in noiembrie anul trecut, si in spatele careia tanara ar fi incercat sa-si ascunda intentia criminala, cred anchetatorii. Raportul psihologilor spulbera, insa, tot ce s-a crezut la inceput: in momentul crimei, fata avea discernamant.

Avocatul mamei victimei - "A recunoscut fapta, a recunoscut faptele care  i s-au adus vizavi de uciderea domnului Ardelean"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Iubirea dintre omul de afaceri si ea a inceput pe cand tanara avea 16 ani. Provenita dintr-o familie dezbinata, copila si-ar fi gasit linistea alaturi de cel care putea sa-i fie tata. Astazi, in sala de judecata, fata a sustinut ca, in realitate, omul bland, creionat de toti, ar fi fost, de fapt, o bruta!

respiro scurt reconstituire bataie

" Ma lovea(....)

La noi in casa veneau persoane dubioase, el ma obliga sa ma prostituez.  Mai era un baiat inalt cu mine, nu eram singura. Baiatul era in holul casei, dar eu nu l-am vazut. Poarta casei era descuiata."

Nu e prima oara cand numele lui Dan Ardelean apare legat de prostituie. In trecut, el a fost inculpat in celebrul dosar al proxenetilor din Timisoara, alaturi de judecatori, avocati, dar si de membrul fondator al trupei DJ Project.

"Acestea s-au solicitat intr-un anumit cuantum pe care nu o sa vi-l destainui acum, pe care atat fratii victimei cat si mama acesteia. Toata lumea a solicitat daune morale intr-una numit cuantum"

Familia omului de afaceri cere daune uriase. In total, mama, fiica si fratele lui Dan Ardelean ar vrea sa obtina un milion si jumatate de euro de la tanara acuzata de crima.

Daca va fi gasita vinovata, fata risca si 25 de ani de inchisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI