Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii în cazul actorului Alec Baldwin! Protagonistul ar fi vorbit la telefon în timpul antrenamentului cu arme

Detaliile momentului ies la iveală în cazul tragediei în care a fost implicat Alec Baldwin. Se pare că actorul ar fi vorbit la telefon în timpul antrenamentului cu arme de foc pentru filmul „Rust”. Baldwin a împuşcat-o mortal pe directoarea de imagine Halyna Hutchins.

Alexandra Costea,

Noi detalii în cazul actorului Alec Baldwin! Protagonistul ar fi vorbit la telefon în timpul antrenamentului cu arme

[Sursa foto: arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Biroul procurorului districtual din Santa Fe l-a acuzat pe Alec Baldwin de „numeroase cazuri de acte extrem de necugetate”. Halyna Hutchins s-a stins din viață pe platoul de filmare al producției „Rust” din New Mexico după ce actorul american ar fi tras cu o armă de recuzită.

De asemenea, și armurierul de pe platoul de filmare a fost acuzat de omor prin imprudență.

Citește și: VIDEO- Un nou film biografic cu Michael Jackson: nepotul regretatului artist va juca în rolul principal

Documentele care au fost făcute publice marţi, 31 ianuarie 2021, detaliază acuzaţiile- anunţate pentru prima dată la 19 ianuarie- descriu un platou de filmare haotic, cu o abordare nechibzuită a siguranţei armelor.

Alec Baldwin ar fi fost „distras” pentru că vorbea la telefon cu membrii familiei chiar în timpul antrenamentului privind modul de operare a armei de recuzită, a scris Robert Shilling, un anchetator special al biroului procurorului districtual, într-o declaraţie de cauză probabilă depusă împreună cu acuzaţiile de omor prin imprudenţă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Annie Wersching a murit. Actrița a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020

În cazul în care Baldwin ar fi efectuat verificările de siguranţă obligatorii cu armurierul Hannah Gutierrez-Reed şi nu ar fi îndreptat arma spre Hutchins, „tragedia nu s-ar fi produs”, a precizat Shilling.

„Această abatere nesăbuită de la standardele şi practicile şi protocolul cunoscute a cauzat în mod direct împuşcătura fatală”, a mai susținut acesta.

„Baldwin ştia că prima regulă de siguranţă a armelor de foc este să nu îndrepţi niciodată o armă spre cineva pe care nu intenţionezi să îl împuşti”, a conchis Shilling.

De ce este acuzat Alec Baldwin

Documentul de acuzare subliniază cel puţin o duzină de „acte sau omisiuni de nepăsare” care au condus la împuşcături, printre care:

  • - Nu a folosit o replică a armei de foc pentru o repetiţie neprogramată
  • - Lăsarea armurierului să părăsească platoul de filmare, contrar protocolului
  • - Abaterea de la practica de a primi arma doar de la armurier
  • - Nerezolvarea plângerilor privind siguranţa pe platou
  • - Neefectuarea verificărilor de siguranţă necesare cu armurierul, care a fost angajat fără o certificare adecvată.

Citește și: Shakira, replică acidă la adresa lui Pique, în noua sa melodie: "Ai dat un Ferrari pe un Twingo"

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Avocaţii lui Baldwin şi ai lui Gutierrez-Reed au transmis că intenţionează să lupte împotriva acuzaţiilor în instanţă.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ar putea fi condamnaţi la 18 luni de închisoare şi la o amendă de 5.000 de dolari. Aceștia vor fi judecaţi de un juriu, conform procurorilor.

Citește și: Sylvester Stallone arată la fel de bine ca atunci când juca rolul lui Rambo. Cum a fost surprins de paparazzi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI