Robert Alexandru, bărbatul în vârstă de 30 de ani care a ucis-o pe Alina, pe motiv că nu mai câștiga atât de bine din videochat, s-a predat autorităţilor din Italia, unde fugise împreună cu fiul său în vârstă de 8 ani, în urmă cu cinci luni. 

Cazul care are în prim plan români a şocat toată Italia şi autoritățile susțin că seamănă cu un scenariu de film. 

Citeste si: VIDEO- Criminalul din Iași care și-a ucis soția pentru că nu mai făcea bani din videochat s-a predat autorităților din Italia

Românul în vârstă de 30 de ani s-a prezentat în fața carabinierilor pentru a se preda, deoarece că simţea că va fi descoperit în curând, mai ales că exista deja un mandat de arestare european pe numele său.

Fiul criminalului nu știe că mama sa e moartă

În luna martie a acestui an, bărbatul a ucis-o în bătaie pe Alina Alexandru, soția sa, în timp ce se afla la Iaşi. La scurt timp după ce a comis fapta, Robert şi-a obligat fiul în vârstă de 8 ani să-l urmeze în fuga sa în Italia. Cei doi au trăit timp de cinci luni într-un orăşel din sudul Italiei, ascunşi de ochii lumii şi mai ales de cei ai autorităţilor. 

Citeste si: Cine e Robert, bărbatul care și-a ucis soția deoarece nu câștiga suficient la videochat

Presa italiană şi autorităţile de acolo au dezvăluit că băiatul în vârstă de 8 ani nu a ştiut şi nici nu ştie momentan că mama sa s-a stins din viață, pentru că tatăl său l-a minţit mereu, spunându-i că mama lui e internată în spital, fiind bolnavă de meningită.

În prezent, copilul în vârstă de 8 ani se află în grija autorităţilor locale. 

Robert s-a predat autorităților italiene

Bărbatul de 30 de ani din Iași care și-a ucis soția în bătaie pentru că nu mai făcea bani din videochat s-a predat autorităților din străinătate. Bărbatul fugise împreună cu fiul de 8 ani al celor doi înainte ca procurorii să îl cheme la Parchet.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Noi detalii în cazul crimei de la Iași! Copilul de 8 ani nu ştie că Alina e moartă

Robert Alexandru a recurs la astfel de metode deoarece era nemulțumit că Alina nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat. A lovit-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale care i-au adus sfârșitul tinerei în vârstă de 28 de ani.

Citeste si: Un ieșean și-a ucis soția în bătaie. Alina a murit pentru că nu mai câștiga bani din videochat

Bărbatul a luat copilul şi a dispărut în momentul în care procurorii l-au sunat să-l cheme la parchet pentru a-l acuza oficial de moartea soţiei sale.

Ştia că e vinovat, aşa că a fugit. 

Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a solicitat arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Alexandru Robert Constantin, în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Luni, 08 august, bărbatul de 30 de ani dat în urmărire internațională s-a predat autorităților din Italia. Autoritățile italiene au demarat procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene, în vederea predării acestuia.

Alina ar fi fost bătută de mai multe ori de soțul ei

Alina, tânăra mămică care s-a stins din viță la vârsta de 28 de ani a lucrat timp de 10 ani într-un studio de videochat și în tot acest timp ar fi fost bătută de soțul ei, fost cântăreț de manele, care i-a devenit ulterior impresar. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Un copil de opt ani a dispărut după ce a fost lăsat în grija tatălui

Noi detalii în cazul crimei de la Iași! Copilul de 8 ani nu ştie că Alina e moartă

"În perioada 2016-2022, numitul Alexandru Robert Constantin a exercitat în mod repetat acte de violență fizică față de soția sa, Ramona Alina, lovind-o cu pumnii și picioarele în mai multe zone ale corpului și cu precădere în zona capului, determinân multiple cranio cerebrale ce au condus la alterarea contantă a stării de sănătate a acesteia",  a transmis purtătoul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Fiul celor doi, în vârstă de 8 ani a rămas, cu toate acestea, în grija tatălui, în ciuda mărturiilor și a dovezilor, dar și în ciuda ordinului de protecție pe care l-a emis poliția în trecut.

Citeste si: Povestea impresionantă a trei tineri care își caută mama româncă. Băieții nu mai știu nimic de femeie de ani de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si