Close sidebar
Close sidebar

Noi detalii în cazul morții Anicăi Panfile! S-a aflat cine este criminalul româncei

La aproape o lună de la descoperirea trupului neînsuflețit al Anicăi Panfile, oamenii legii italieni au identificat cu o mare probabilitate cine este ucigașul româncei. Mama a patru copii a fost găsită fără suflare într-un râu pe data de 21 mai 2023.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Franco Battaggia, în vârstă de 78 de ani, fostul angajator al româncei, este principalull suspect în cazul anchetei privind presupusa săvârșire a omorului voluntar și ascunderea cadavrului Anicăi Panfile. Femeia din Treviso a fost găsită în râul Piave din Spresiano după trei zile de la dispariție.

Principalul suspect a ales să nu ofere nicio declarație procurorului și susține că a dispărut de acasă. Battaggia este identificat ca fiind ultima persoană care a văzut-o pe femeie, care a lucrat anterior pentru el până în toamna anului 2022.

Citește și: Tragedie într-o familie de români din Italia! O copilă de doar 4 luni s-a stins din viață, strivită, în timp ce dormea cu părinții și fratele mai mare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În ultimele zile, oamenii legii au desfășurat anchete în locuința și mașina bărbatului, iar anchetatorii așteaptă în continuare rezultatele rapoartelor, inclusiv cele ale înregistrărilor telefonice și ale autopsiei. Este clar că decesul femeii, care era mamă a trei copii, nu a fost un act de sinucidere, așa cum s-a crezut inițial, ci a fost cauzat de cineva utilizând fie arme de foc, fie un cuțit.

Bărbatul este un fost mafiot condamnat pentru crimă

În primă fază, atunci când a fost anchetat, Battaggia a furnizat carabinierilor informații sumare. Italianul în vârstă de 78 de ani a declarat că a mers să o ia pe data de 18 mai 2023 la Santa Bona, că a stat de vorbă cu ea timp de aproximativ o oră și i-a oferit o adeverință de venit în calitate de fost angajator.

Citește și: Povestea impresionantă a Elenei, o româncă adoptată de o familie de italieni: „Mi-era teamă să nu găsesc ceva care să mă definească, să o port ca pe o povară”

De asemenea, acesta a mai menționat că i-a dat femeii suma de 5.000 de euro în numerar ca un cadou și că a observat că era îngrijorată. Conform suspectului, după ce a părăsit casa lui Battaggia, femeia trebuia să se întâlnească cu o altă persoană. Cu toate acestea, în fața procurorului, Battaggia a refuzat să continue povestea.

Este de menționat că Battaggia are în trecutul său o altă crimă. Ca fost membru al mafiei Brenta, el a fost anterior condamnat. În anii '80, pe durata anchetei, el a fost implicat în mai multe evadări care au avut loc în Elveția și Ecuador, probabil fiind finanțate de mafie și realizate cu ajutorul unor persoane din interiorul închisorilor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Daria s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident dramatic, în Italia. „Vei fi mereu una dintre noi!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI