Jurnalista de investigație care a dezvăluit povestea informatorului de la Pentagon care susține că SUA a condus de zeci de ani un program secret de recuperare a OZN-urilor spune că mai mulți oameni din sistem vor veni în față și vor face dezvăluiri, dar în prezent sunt prea speriați.

Citește și: Un YouTuber a anunțat că a găsit o „peșteră ascunsă” lângă Zona 51 din deșert și apoi a dispărut în mod misterios

Leslie Kean, jurnalista care l-a ajutat pe David Grusch să își prezinte public povestea, spune că mai mulți avertizori ar putea apărea, dar chiar și cu audierile programate pentru Congres, unora le este frică să vorbească.

Citește și: Nave spațiale "de origine non-umană", ascunse de guvernul SUA

David Grusch a servit 14 ani în Forțele Aeriene ale SUA, unde spune că a aflat despre programul secret de la oameni care au fost implicați.

El a făcut totul public luna trecută și a explicat cum SUA se află într-o cursă a înarmărilor cu Rusia și China pentru a înțelege viața extraterestră, scrie Daily Mail.

David Grusch, despre programul secret al Pentagonului cu privire la OZN-uri

Jurnalista care l-a ajutat pe David Grusch

David Grusch: Făpturi non-umane au intenții rele

În cele mai recente comentarii ale sale, David Grusch spune că inteligențe „non-umane” au acționat cu răutate – și chiar au ucis unii oameni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Cred că eroarea logică există pentru că eu sunt avansați, par amabili.

Nu le vom înțelege niciodată cu deplin intenția și asta pentru că nu suntem ei. Dar cred că s-a întâmplat ceea ce pare a fi o activitate răuvoitoare, rău-intenționată. Acest lucru se bazează pe activitățile de sondare a site-ului nuclear și pe mărturia martorilor", a spun David Grusch.

„Deși nu pot intra în detalii, deoarece asta ar dezvălui anumite operațiuni clasificate ale SUA, câteva persoane din program m-au informat că au existat evenimente răuvoitoare de genul acesta”, a spus el, când a fost întrebat în mod specific dacă vreunul dintre extratereștrii a ucis oameni.

Citește și: VIDEO. De ce apar OZN-uri în zonele de conflict. "Există un risc major"

Grusch a susținut, de asemenea, uimitoarea afirmație că guvernul SUA ar face orice pentru a proteja secretul- inclusiv uciderea unor oameni.

„Am văzut dovezi substanțiale că au fost comise infracțiuni de către gulere albe... din păcate. Am auzit lucruri cu adevărat anti-americane pe care nu vreau să le repet acum”, a mai spus el.

David Grusch, despre programul secret al Pentagonului cu privire la OZN-uri

David Grusch, noi dezvăluiri despre programul secret privire la OZN-uri

Ce dezvăluiri a făcut David Grusch 

Fostul oficial de informații David Grusch a susținut public, în iunie 2023, că guvernul federal al SUA menține un program de recuperare a OZN-urilor extrem de secret și se află în posesia unor nave spațiale „non-umane” și a unor „piloți morți” de origine extraterestră.

În 2022, Grusch a depus o cerere la Biroul S.U.A.

al Inspectorului General al Comunității de Informații (ICIG) pentru a partaja informații clasificate cu Comitetul Selectat pentru Informații al Senatului SUA.

Citește și: Astronauții de la NASA au auzit o muzică ciudată când s-au apropiat de "fața ascunsă a Lunii"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

El a depus, de asemenea, o plângere în care se pretindea represalii din partea superiorilor săi pentru o plângere similară pe care a făcut-o în 2021.

David Grusch  susține că a văzut documente care raportau că guvernul lui Benito Mussolini a recuperat o navă spațială „non-umană” în 1944 sau 1945, pe care Statele Unite au achiziționat-o cu ajutorul Vaticanului.

Davis Grusch mai afirmă că superiorii din Air Force cu care a conversat au împărtășit îngrijorarea că cetățenii americani au fost uciși ca parte a eforturilor guvernului de a acoperi informațiile secrete.

O audiere în Congresul SUA, programată pentru iulie 2023

Ca răspuns la afirmațiile sale din iunie 2023, atât Administrația Națională de Aeronautică și Spațiu (NASA), cât și Departamentul de Apărare al SUA (DoD) au emis declarații în care spuneau că nu au fost găsite dovezi pentru viața extraterestră și că nu există informații verificabile despre posesia unor materiale extraterestre.

Citește și: Un YouTuber a anunțat că a găsit o „peșteră ascunsă” lângă Zona 51 din deșert și apoi a dispărut în mod misterios

În cadrul Comitetului Camerei pentru Supraveghere și Responsabilitate, doi membri ai Camerei Reprezentanților SUA au declarat că o audiere în Congres privind OZN-urile a fost programată provizoriu pentru sfârșitul lunii iulie 2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si