Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cea mai populară modificare adusă este modul Standby

„iOS 17 este cel mai nou sistem de operare introdus de Apple și, așa cum știm, fiecare variantă de iOS vine cu noutăți în special pe partea de accesibilitate și experiență a utilizatorului. Și nici această versiune nu face excepție.

Cea mai populară modificare adusă este modul standby.

Practic, atunci când telefonul stă la încărcat în poziție orizontală, display-ul intră în modul standby și se transformă într-un ceas, sau ne poate arăta următoarele evenimente din ziua respectivă, ca o agendă. În plus, în modul standby Siri funcționează fără să mai apăsăm butonul de fiecare dată când vrem să spunem ceva. Era și timpul pentru această modificare, mai ales că pe Android deja aveam această posibilitate de mai mult timp.

Și funcția AirDrop a fost îmbunătățită, reprezentanții Apple spun că au eliminat mare parte din bug-urile cu care ne confruntăm și, în plus, au introdus NameDrop. Funcția e chiar haioasă, practic dacă ne întâlnim cu o altă persoană care are Iphone, vom putea să ne apropiem telefoanele unul de altul și să facem schimb de cărți de vizită digitale.

Și, poate cea mai interesantă funcție nouă se cheamă Personal voice.
Practic, vom putea să scriem un fel de mesaj text pe care apoi telefonul îl va trimite sub formă de mesaj audio cu vocea noastră. Dacă vă faceți griji în ceea ce privește siguranța datelor, Apple spune că mesajele astfel trimise nu se stochează nicăieri și nu pot fi accesate de nimeni altcineva.


Bineînțeles, iOS 17 vine și cu partea de optimizare în ceea ce privește performanța telefonului, adică au fost rezolvate mai multe bug-uri.
Noul sistem de operare vine preinstalat pe ultimele modele Iphone 15, iar ceilalți trebuie să facă update-ul din secțiunea Setări.”
, transmite Gabriela Ghizel, reporter Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si