Close sidebar
Close sidebar

Noi imagini terifiante au aparut de la atacul asupra canotorului roman, ucis la Londra. E greu de privit ce s-a intamplat in fata clubului

In videoclipul filmat cu doar cateva minute inainte ca Tudor Simionov sa fie atacat mortal, se vede cum unul dintre agresori scoate un cutit din buzunar si il agita in fata agentilor de paza. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In imaginile postate de publicatia britanica Daily Mail se vede mult mai clar bataia crunta care a avut loc intre agentii de paza ai luxoasei vile din Mayfair, Londra, unde avea loc petrecerea privata, si grupul de persoane care ar fi fortat intrarea.

Se impart pumni si picioare in stanga si in dreapta, iar, in tot acest haos, unul dintre atacatori scoate din buzunar un cutit cu care nu ezita sa ameninte agentii de paza.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In vila care valoreaza peste 12 milioane de lire sterline, era in plina desfasurare petrecerea privata pe care romanul avea ca misiune sa o protejeze. Milionari britanici si printi arabi s-au numarat printre invitati! Doar pentru a inchiria o masa, participantii ar fi platit, in noaptea dintre ani, pana la doua mii de lire.

Evenimentul a fost organizat de unul dintre cei mai controversati milionari din Londra, auto-intitulatul Lord Eddie Davenport, acuzat de numeroase fraude, si faimos pentru petrecerile cu tematica sexuala, care sunt de obicei animate de cele mai frumoase tinere din Marea Britanie.

La acest eveniment extravagant au vrut sa intre, neinvitati, si agresorii care l-au injunghiat mortal pe Tudor Simionov. Pana in prezent, autoritatile britanice au reusit sa aresteze o singura persoana- Imran Mostafa Kamel- fiul unui predicator arestat dupa ce a sustinut retele teroriste precum Al-Qaida.

Barbatul, in varsta de 26 de ani, este acuzat de port ilegal de arma da foc, dar... se pare ca nu el este cel care l-ar fi injunghiat pe Tudor Simionov.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI