Close sidebar
Close sidebar

Noi informatii despre crima din Botosani. Ce le-a spus criminalul anchetatorilor. Procurorul de caz, declaratii socante

Tanarul care a ucis cu sange rece o eleva de 19 ani din Botosani este in custodia Politiei. El da explicatii pentru fapta sa si la aceasta ora.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara si suspectul de crima mersesera in padure pentru a face o sedinta foto. Cei doi se cunoscusera pe o retea de socializare si s-au mai intalnit tot pentru acelasi scop. De aceasta data, lucrurile au degenerat. Cei doi s-au certat din "motive puerile", spune procurorul.

In fata anchetatorilor, tanarul de 16 ani si-a recunoscut fapta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Alexandru Colbu, director DGASPC Botoşani: “Motivele dansului au fost specifice varstei: suparare, anxietate, legate de relatiile dintre victima si prietena lui.”

Baiatul provine dintr-o familie destramata. Mama este plecata la munca in strainatate, iar tatal nu l-a recunoscut niciodata.

El locuia impreuna cu sora sa, minora si ea. Se pare ca nici sora lui nu era de acord cu relatia baiatului, o fata dintr-un centru de plasament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI