Totul s-ar fi petrecut în centrul Capitalei, acolo unde Florin Salam lua parte la un eveniment, alături de soția sa, moment în care a fost abordat de două persoane.

Cei doi agresori l-au atacat verbal și i-ar fi adus aminte de o datorie neplătită

Surse din anturajul manelistului au dezvăluit pentru spynews, faptul că Florin Salam nu s-ar fi prezentat la mai multe evenimente pentru care deja încasase o parte din bani.

Citește și: Iubita lui Tzancă Uraganu va naște peste două luni. Marymar s-a postat cu burtica de graviduță și radiază de fericire

Florin Salam ar fi dat banii înapoi acolo unde ar fi fost vorba de cunoscute clanuri de interlopi, însă în cazul celor considerați ca nefiind periculoși, manelistul nu s-ar grăbi cu returnarea sumelor încasate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tzancă Uraganu a trecut prin clipe dificile după ce un bărbat i-ar fi dat cu spray în ochi fiicei sale

Manelistul a fost abordat de doi bărbați care ar fi strigat că-și vor banii înapoi, iar Florin Salam nu a reacționat violent, ci le-a promis că banii vor fi returnați în cel mai scurt timp.

Florin Salam explică ce s-a întâmplat de nu a mai cântat la nunta din Craiova

Florin Salam, deși întotdeauna este așteptat cu sufletul la gură să onoreze evenimentele, acesta are parte și de momente mai neplăcute. Acesta nu a putut să ducă la bun sfârșit numărul artistic, deși a încercat de mai multe ori să ducă microfonul la gură. Imediat după ce imaginile s-au viralizat, mai multe persoane ar fi speculat că ar fi consumat prea mult alcool sau chiar substanțe interzise. La o zi distanță, acesta a apărut în spațiul public cu un videoclip în care cânta impecabil și au început să se întrebe ce s-a întâmplat la acel eveniment.

Citește și: Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”

„Am băut la orice nuntă. Beau acolo, fac atmosferă, asta-i viața noastră. Acum ceva s-a întâmplat pentru că mi s-a blocat creierul. Nu vă mai gândiți la prostii, era bine dacă era de la prostii, poate prostiile mă ajutau. Băutura aia, mi-au băgat ceva în pahar... a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este! Bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea, acum sunt bine și sunt puternic. Nu v-am obișnuit de atâția ani că sunt puternic?”, a spus Florin Salam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si