Turistul german plecase duminică singur într-o drumeție într-un canion din regiunea Sougia și după câteva ore și-a sunat soția pentru a-i spune că nu se simte bine. Potrivit unor surse din presa elenă, germanul nu luase apă cu el în drumeție.

Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o râpă de lângă plaja Sentoni, pe o potecă îndreptată spre Cheile Trypti, pe coasta de sud a insulei, în prefectura Hania, potrivit postului de televiziune ERT.

Pompierii au găsit cadavrul turistului german după ce i-au preluat semnalul telefonului mobil.

"O operațiune de căutare și salvare a început imediat și o unitate specială de salvare cu drone a reperat (corpul) bărbatului în Cheile Trypiti”, a declarat un oficial de poliție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Salvatorii și pompierii sunt angajați într-o operațiune de preluare a cadavrului de la fața locului, descrisă ca fiind o zonă inaccesibilă.

Cel mai probabil, turistul de 67 de ani pare să fi devenit dezorientat din cauza condițiilor meteo și a ajuns pe o potecă care duce spre Cheile Trypti.

Turiste din Franța, dispărute în Grecia

Turiste din Franța, dispărute în Grecia

[Sursa foto: Twitter / X]

Serie fără precedent de dispariții și morți în Grecia

Potrivit ekathimerini.com, bărbatul este al șaselea turist care moare în Grecia în ultimele săptămâni, după ce a plecat într-o drumeție.

Medicii eleni au tras mai multe semnale de alarmă după seria de morți și dispariții de turiști în timpul celui mai recent val de căldură din țară mediteraneană, evidențiind pericolele expunerii la temperaturi care ating sau depășesc 40 Celsius.

Două turiste franceze, căutate în continuare pe insula Sikinos

Echipele de salvare caută, de asemenea, două franceze, în vârstă de 73 și 64 de ani, pe insula Sikinos și un polițist american de 59 de ani aflat în vacanță pe insula Amorgos.

Un american de 55 de ani a fost găsit mort pe insula grecească Mathraki din Marea Ionică săptămâna trecută, iar un turist olandez pe insula Samos din Marea Egee la începutul lunii.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Cadavrul prezentatorului TV britanic Michael Mosley a fost găsit pe Symi, o altă insulă din Marea Egee, pe 9 iunie, după o operațiune de căutare de patru zile cu avioane, drone și bărci.

Medicul celebru făcuse o plimbare singur la temperaturi ridicate înainte de a dispărea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si