Close sidebar
Close sidebar

Noi promisiuni! Ministrul interimar al Transporturilor susține că în 2019 vor fi finalizați 180 de kilometri de autostradă

Daca lucrarile la pasajul de la Domnesti nu au inceput nici dupa 12 ani, avem promisiuni mari in ceea ce priveste drumurile de mare viteza. Ministrul interimar al Transporturilor ne-a promis ca anul acesta vom avea 180 de kilometri noi de autostrada.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este ora pranzului, iar pe Autostrada Soarelui se astupa gropile de zor, intre Bucuresti si Fundulea. Insa, sperantele ca, in sfarsit, se lucreaza, se risipesc rapid.
Dupa aproximativ o jumatate de ora, timp in care incalzesc mixtura si o preseaza rapid, muncitorii pleaca mai departe. Fara sa se uite la ce au lasat in urma!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Lucrarile de reasfaltare a segmentului Bucuresti- Fundulea nu vor incepe nici anul acesta! Chiar daca asa promiteau toamna trecuta cei de la compania de drumuri.

Tot lucrari provizorii sunt si cele de pe Autostrada Bucuresti- Pitesti. Numai anul trecut, de exemplu, deszapezirea si reparatiile dupa sezonul rece au costat o jumatate de miliard de lei.

Anul acesta, suma cheltuita pentruastfel de lucrari va fi mult mai mare.

Compania de Infrastructura Rutiera spune ca nici nu se pune problema de asa ceva! Iar noua nu ne ramane decat sa ne multumim cu astfel de lucrari de intretinere, facute mai mult de mantuiala. Pentru ca anul acesta, nu vom avea lucrari capitale nici pe A2, nici pe A1. Avem insa promisiuni noi de la guvernanti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI