Se pare că negocierile de până acum nu au dus la nicio concluzie, astfel că noi runde vor fi organizate în perioada 28-30 martie. 

În cadrul negocierilor de azi (duminică), prin videoconferinţă, s-a decis ca următoarea rundă de negocieri în persoană să abă loc în Turcia, de la 28 la 30 martie ”, anunţă într-o postare pe Facebook negociatorul ucrainean.

Citeste si: Crucea Roșie Internațională, acuzată că ar fi ajutat Rusia să-i deporteze pe ucraineni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Nu se știe încă locul din Turcia unde vor avea loc aceste negocieri.

O reuniune la nivel înalt, între miniştrii de Externe ucrainean Dmitro Kuleba şi rus Serghei Lavrov a avut loc în Turcia, la 10 martie, la Antalya, soldată cu un eşec.

Război Rusia-Ucraina, ziua 32. Un reactor nuclear de cercetare din Harkov, lovit de o rachetă. Mai multe orașe, recucerite de armata Ucrainei

Un reactor nuclear de cercetare din Harkov a fost lovit de o rachetă rusească, au anunțat autoritățile unrainene, precizând că nu se poate stabili deocamdată amploarea daunelor, din cauza stării de asediu la care este supus orașul. Între timp, forțele de apărare ale Ucrainei au recucerit mai multe orașe.

Citeste si: UPDATE. Noi informații privind starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „E în stare gravă, nu mai vorbește”

Rusia a confirmat, duminică dimineața, că a lovit ieri cu rachete de croazieră de mare precizie  ţinte militare din oraşul Liov  din vestul Ucrainei, a anunţat Ministerul Apărării rus.

Moscova a lovit un depozit de combustibil utilizat de forţele ucrainene lângă Liov, cu rachete cu rază de acţiune lungă şi a folosit rachete de croazieră pentru a lovi o fabrică din acest oraş unde se reparau sisteme antirachetă, staţii

radar şi tancuri, a precizat ministerul rus, potrivit Reuters. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si