Aplicația va implementa noi modificări referitoare la modul în care evaluează conturile. Vezi cum va funcționa și ce trebuie să știi.

Aplicația TikTok va suferi noi schimbări

Schimbările vor fi legate de partea de streaming, astfel că utilizatorii ce vor încălca regulile comunității vor primi un avertisment, iar în același timp conținutul va fi șters.

Citește și: Netflix face schimbări majore. Abonamentul va fi disponibil doar din propria locuință

Modificările au ca scop o siguranță mai sporită în rândul utilizatorilor, iar cei ce vor primi mai multe avertismente riscă să piardă definitiv contul.

TikTok ar putea fi interzis în Uniunea Europeană

"Nu vom ezita să adoptăm întreaga gamă de sancţiuni pentru a ne proteja cetăţenii, dacă auditurile nu arată respectarea deplină a legislaţiei", a declarat Breton.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine sunt fermierele fierbinți de pe TikTok. Au renunțat la oraș și fac bani pe internet

Conform spuselor sale, TikTok va trebuie ca până în septembrie să se pună la punct cu legislația UE.

"Cu cât audienţa are o vârstă mai mică, cu atât este mai mare responsabilitatea. Nu este acceptabil ca în spatele unor dispozitive aparent inofensive şi amuzante, utilizatorii au nevoie de doar câteva secunde pentru a accesa conţinut nociv, care uneori ameninţă viaţa", a spus Breton. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si