Close sidebar
Close sidebar

Nokia ar putea relansa legendarul telefon 3310

La 17 ani distanta de cand a fost lansat initial, celebrul telefon Nokia 3310 ar putea sa revina pe piata, cu aceleasi caracteristici care au impresionat de prima oara.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceea ce parea o gluma, are sanse reale sa devina realitate, daca ii dam crezare lui Evan Blass, unul dintre jurnalistii americani care reuseste de multe ori sa intre in posesia unor informatii secrete din interiorul companiilor producatoare de gadgeturi.

Daca informatia vehiculata de Evan Blass se adevereste, HDM Global, compania care a cumparat brandul Nokia de la Microsoft, urmeaza sa prezinte o “reincarnare” a unuia dintre cele mai populare telefoane din toate timpurile, Nokia 3310.

Acesta ar urma sa fie prezentat alaturi de alte modele noi si sa coste 59 de euro. Nu este clar in acest moment in ce masura noua versiune se va asemana cu originalul in ceea ce priveste designul si dotarile tehnice.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Se pare ca cei de la HDM il vor promova drept un telefon rezistent care ofera o autonomie foarte mare (ceea ce era si modelul initial) si va targeta nisa celor care au nevoie de o alternativa la smartphone-urile actuale.

HDM Global a anuntat o conferinta de presa pentru 26 februarie la Mobile World Congress. Daca intr-adevar compania finlandeza va lansa o noua versiune a Nokia 3310, acest eveniment va avea loc atunci.

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI