Duminică are loc gala eliminatorie a emisiunii „Casa Iubirii”. Cine sunt concurenții în pericol de eliminare?

Dacă în ediția de sâmbătă, Natalia a fost pusă la zid de băieți care au acuzat-o că ar avea o relație în afară show-ului, în gala de duminică, atenția va cădea asupra Nonei, care va decide să îl nominalizeze pe Ionuț, cu părere de rău, dar și regrete.

Citește și: Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Mai mult decât atât, concurenta va izbucni în lacrimi la gândul că acesta ar putea fi eliminat.

Nona izbucnește în lacrimi. Cine este în pericol de eliminare

Concurenții vor fi încărcați emoțional, deoarece va avea loc o eliminare. 

Seria voturilor va fi deschisă de Cristina, care îl va nominaliza pe Ionuț, argumentând faptul că acesta nu a reușit să se apropie de niciuna dintre fete în noul sezon.

Citește și: S-a spus primul ”te iubesc” în ”Casa Iubirii”. Cine sunt protagoniștii declarațiilor de dragoste

Ulterior, fetele vor continua să își exprime voturile, care de asemenea se îndreaptă spre Ionuț și îl vor aduce astfel în pragul eliminării.

Încă un vot pentru Ionuț va veni și din partea Nonei, care însă spune că regretă și izbucnește în plâns, spre surprinderea partenerului ei, Patrick, care o întreabă dacă ar fi plâns la fel și dacă era vorba de alt băiat.

Astfel, Ionuț este doar unul dintre concurenții propuși spre eliminare, urmându-se a se stabili cine i se va alătura. Nu rata gala eliminatorie „Casa Iubirii” de la Kanal D!

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si